Moja Crvena Zvezda
Архива

Održana sednica UO

Danas je u Beogradu održana redovna sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda kojom je predsedavao Vladan Lukić, predsednik Kluba. Na predlog predsednika Lukića za nove članove Upravnog odbora FK Crvena zvezda izabrani su:

Branko Radujko, generalni direktor kompanije Telekom a.d.
• dr Oliver Dulić, ministar životne sredine, prostornog planiranja i rudarstva u Vladi Republike Srbije.

Predsednik Lukić  je novim članovima najvišeg izvršnog tela kluba poželeo dobrodošlicu istakavši da se veoma raduje što od danas u rukovodećoj strukturi Crvene zvezde.

Od kako je  pre dve godine ova uprava izabrana naš pokret se svaki dan sve više širi i jača. Dobijamo nove pristalice, nove sponzore, nove ugledne članove rukovodstva. Klub polako izlazi iz krize u kojoj se nalazio, reorganizovan je i Crvena zvezda se krupnim koracima vraća na mesto koje joj pripada kako u Srbiji, tako i u Evropi. Drago mi je što ste postali deo ovog rukovdstva koje je zvezdaško i koje voli svoj klub iznad svega. Verujem da ćete svojim ličnim ugledom doprineti razvoju i napretku našeg kluba. Meni je kao detetu Zvezde najvažnije da su danas na rukovodećim funkcijama u Zvezdi ljudi koji poštuju klub u kome se nalaze, vole ga i spremni su da učine puno za njegov napredak“ ,rekao je predsednik Lukić pozdravljajući nove članove.

Upravni odbor je izabrao Komisiju za muzej i arhivsku građu. Komisija ima 12 članova a za predsednika Komisije izabran je mr Dragan Gačić,  direktor Istorijskog arhiva Beograda. Upravni odbor je izabrao prof. dr Dragoša Babića, direktora Kliničko – bolničkog centra Zemun za predsednika Medicinske komisije. Dr Babić će na sledećoj sednici Upravnog odbora predložiti sastav Medicinske komisije.

Upravni odbor FK Crvena zvezda usvojio je danas Pravilnik o uređenju zvaničnih klubova navijača FK Crvena zvezda i Pravilnik o uređenju odnosa između FK Crvena zvezda i pristalica Kluba. Ova dva pravilnika stupaju na snagu 13. maja 2010. godine. Usvajanjem ova dva pravilnika zaokružen je proces statutarnih i organizacionih promena našeg kluba koji je započeo usvajanjem Statuta FK Crvena zvezda na skupštini koja je održana 22. oktobra 2010. godine.

Na sednici Upravnog odbora sportski direktor Ivan Adžić je članove obavestio o sportskim rezultatima postignutim u ovoj sezoni kao i planovima za narednu sezonu sa posebnim akcentom na pojačanja u igračkom kadru. Direktor Adžić je posebno detaljno informisao članove Upravnog odbora o rezultatima rada Omladinske škole.

Poslovni direktor FK Crvena zvezda Đorđe Stefanović je obavestio članove Upravnog odbora o poslovnim rezultatima kluba, sponzorskim ugovorima kao i planovima Kluba za narednu takmičarsku sezonu.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.