Moja Crvena Zvezda
Архива

Isah zadovoljan igrom i pobedom

Aval isah

Navijači Crvene zvezde su Omladinski stadion u nedelju 12. septembra predveče napustili sa jednim imenom na usnama. Mohamed Aval Isah. Zvezdin internacionalac iz Gane bio je najbolji pojedinac meča protiv BSK-a i sa pravom je zaslužio čestitke i aplauze.

„Hvala na čestitkama. Hvala i navijačima – kaže Isah a na pitanje da li mu podrška sa tribina tokom meča znači iskreno kaže – Sada mi znači mnogo. Kad sam stigao nisam do kraja shvatao veličinu Zvezdinog navijačkog pokreta ali sada se osećam domaćinom u Beogradu i jasno mi je šta navijači pevaju, koliko vole klub. Njihova podrška je i meni velika, kao i Srbima u timu. Razumem jezik sve više a i govorim ga dosta dobro zahvaljujući časovima, pa mi je lakše da slušam Delije.“

Isah ističe da ne želi da prima lične čestitke već samo timske.

„Znam da sam igrao dobro, ali najvažnije je pobeda. Niko od nas ne želi da ističe sebe u prvi plan već samo gledamo pobede ekipe. Vezali smo tri pobede, očekuje nas duel sa Javorom koji nam je dužan od proletos. Samo što ćemo sada imati navijače iza sebe, a tada je bio prazan stadion“, podseća Isah na kaznu koju je imala Zvezda proletos.

Na utakmicu sa BSK-om naši igrači su već zaboravili.

„Bitna su tri gola i sigurna pobeda jer tako se dolazi do samopouzdanja. Mislim da ćemo biti sve bolji i bolji i da ćemo doći do cilja zvanog titula. Jednostavno moramo ove sezone da dokažemo da smo najbolji,“ jasan je Isah.

Повезане вести