Moja Crvena Zvezda
Архива

Nerešeno sa Spartakom na Marakani

Jevtić i Kaludjerović

Crvena zvezda i Spartak odigrali su nerešeno na Marakani u 29. kolu Superlige – 2:2 (0:0).

Lepa fudbalska predstava odigrana je danas, međutim bez srećnog kraja za ekipu Roberta Prosinečkog. Dominacija na terenu i veliki broj šansi i udaraca ka golu gostujućeg golmana krunisani su sa dva gola, međutim dve greške odbrane omogućile su Spartaku da odnese bod iz Beograda.

Prvo poluvreme proteklo je u terenskoj nadmoći našeg tima, uz svega nekoliko poluprilika. Drugi deo igre počeo je golom za goste, a strelac je bio Nosković. Prenuli su se naši igrači, nastavili sa lepim akcijama koje su krunisane sa dva gola u mreži gostiju, a oba puta strelac je bio Andrija Kaluđerović, koji je tako stigao do 19. pogotka u sezoni.

Prvi gol postignut je u 64. a drugi u 83. minutu, oba puta iz peterca nakon velike gužve pred golom Aleksića. U samom finišu susreta, kada su navijači očekivali da se utakmica mirno privede kraju, Nosković je nakon kornera snažno tukao glavom i uspeo da odnese bod u Suboticu.

Treba napomenuti da su navijači danas bili posebno raspoloženi i da su tokom svih 90. minuta  pružali veliku podršku crveno-belima. Salve zvižduka je ipak ponovo dobio Kadu.

Sledeću utakmicu Crvena zvezda igra u Novom Sadu na 20-togodišnjicu pobede u Bariju protiv Vojvodine, u poslednjem kolu Jelen Superlige, kada će biti odlučeno koji od dva tima će sa druge pozicije započeti takmičenje u Evropi.

Повезане вести

97 comments

Comments are closed.