Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

I Pačeko Zvezdin!

Vinicius Pačeko

Ono što smo najavljivali tokom nedelje dobilo je potvrdu – Vinicius Pačeko, fudbaler Flamenga, od naredne sezone igraće za Crvenu zvezdu! Jedina prava novost jeste što Pačeko neće doći na pozajmicu kako je ranije najavljivano, nego će potpisati ugovor na tri i po godine.

„Pašeko je Zvezdin. Brazilac će doći u Beograd najverovatnije 19. juna, dan kasnije potpisaće ugovor do leta 2014, i biće predstavljen javnosti. Nije bilo potrebe da on dolazi s Adžićem jer je početak priprema zakazan za 21. jun, a stručni štab želi da tog dana na okupu ima gotovo kompletan igrački kadar za narednu sezonu“, rekeo je neimenovani izvor sa Marakane za „Novosti“.

Pačeko će zauzeti mesto u napadu uz levu aut liniju, iako se odlično snalazi i na mestu plejmejkera. Imati dva odlična plejmejkera u ekipi naredne sezone biće od velikog značaja u borbi na tri fronta, jer je sigurno da Evandro neće moći da odigra sve utakmice, a bez njega Zvezda svakako nije isti tim.

25-godišnji Pačeko je proteklu sezonu proveo u Gremiu, gde je prema komentarima navijača bio jedan od boljih fudbalera, te nikome nije jasno zašto se rukovodstvo brazilskog prvoligaša odlučilo da ne produži saradnju sa odličnim vezistom.

Повезане вести

60 comments

Comments are closed.