Moja Crvena Zvezda
Архива

Piksi ili Toro?

Vladan Lukić

Kako piše Mondo, u slučaju odlaska Avala Isaha u naš klub bi došao Nenad Kovačević, ili opet – Rafael Toro. Oba igrača su predmet interesovanja Crvene zvezde, i jasno je da bi dolaskom jednog od njih dvojice sastav naše ekipe bio daleko snažniji nego sada.

Međutim, pitanje je koliko je realno očekivati dolazak Brazilca koji ima odličnu platu u Atletiko Mineiru, dok u crveno-belom dresu već igra poveći broj stranaca –  Borha, Evandro, Mezenga, Pašeko.. uz Kadua, Adija, Savia i Isaha, koji još nisu razdužili opremu.

„Postoji mogućnost da neko ode, da se stvori neka praznina, ali mi imamo alternative i onda bismo, u tom slučaju, reagovali“, rekao je za Mondo Vladan Lukić.

Predsednik kluba ističe da je za sada zadovoljan prelaznim rokm i pojačanjima, koja su, ovaj put, to u pravom smislu reči, a ne samo slova na papiru.

„Rano je da pričamo o nekoj završnoj slici, ali evidentno je da smo doveli pismene i kvalitetne igrače i nadam se da će se oni brzo uklopiti zbog važnosti starta prvenstva. Nema bojazni da li smo doveli prave igrače. Definitivno jesmo! Nismo lutali ni u prošlom prelaznom roku, nismo ni sada. U prošlom prelaznom roku došli su igrači koji su brzo postali nosioci igre, sada očekujemo nešto slično, da možda neko od njih ima ulogu lidera.“

Повезане вести

77 comments

Comments are closed.