Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Савићевић: „Имам амбицију да будем међу стартних 11“

savicevicНеколико месеци уназад млади фудбалер Црвене звезде Вукан Савићевић кубурио је са незгодном повредом тетиве палца.

То је сигурно био један од узрока због чега талентовани фудбалер није на терену приказивао више у претходној полусезони. Упорним вежбањем на јачању ноге, млади везиста успео је у потпуности да санира озледу и сада коначно може да се посвети напорном раду на припремама.

– Максимално смо посвећени тренинзима и контролним утакмицама. Меч против Домжала није био нимало лак. Претходних дана смо напорно радили и то се приметило у појединим моментима сусрета. У првом полувремену сматрам да је ситуација на терену била егал и да се водила велика борба на средини. Противник је играо чврсто и слажем се да утакмица није била претерано лепа за око. У наставку смо били бољи од ривала и што је најважније, забележили смо нову победу. Циљ нам је да у сваком сусрету пружимо максимум и остваримо тријумф – поручио је Савићевић.

Изданак Звездине омладинске школе је без дилеме играч за будућност најтрофејнијег српског клуба. Зато не треба да чуди одлука тренера Стојановића да му на појединим сусретима додели капитенску траку.

– Само радом на тренинзима и свакодневним доказивањем могу да очекујем да ћу заслужити место у тиму. Сигурно да имам амбицију да будем међу најбољих једанаест, међутим, то није лако с обзиром на конкуренцију и квалитет играча који имамо у везном реду. Најважније да у наставку сезоне побеђујемо и добро играмо. Ако буде тако, сви ћемо бити задовољни – наглашава Савићевић кога је дуго мучила повреда тетиве палца.

– Коначно сам у потпуности санирао повреду. Боравио сам неколико дана у Минхену где сам добио савет које нове вежбе треба да радим. Спреман сам да пружим максимум, и што је најбитније бићу потпуно спреман за пролећну полесезону. Следи нам уигравање кроз утакмице. Већ данас играмо са Слободом и очекујемо да забележимо нови тријумф – закључио је Савићевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Coa феб 5, 2014 at 18:44

danas si bio jako los ❗
Nadam se samo da je ovo bio jedan los dan ….

Reply
balja феб 5, 2014 at 18:13

Vukane ko nema ambiciju neće ništa postići. Vaše je da trenirate žestoko a da utakmice u kojima dobijate šansu odigrate angažovano i da mnogo, mnogo trčite. Ja pamtim periode u istoriji kad nijedna lopta nije izgubljena za naš tim kad su igrači postajali veliki ne samo sa talentom već izuzetnim radom. Igrač prvog tima Zvezde mora mnogo da pretrči uvek više od protivnika. Realno gledajući ja od tebe, Miluna, Mihajlovića, Jokića, Kovačevića pa i Grujiča, Jovića očekujem ove sezone strahovit rad a da na jesen preuzmete Zvezdu od ovih ozbiljnih koji će vam ostaviti titulu u nasledje. Ima ovde komentara i zlonamernih i onih koji nisu navijači Zvezde tako da se na njih ne treba obazirati. Jedna je Zvezda ona je uvek u srcu.

Reply
Zvezdaš феб 5, 2014 at 16:57

Savićeviću ti veze nemaš! Gledao sam te protiv Slobode, i umesto da „grizeš“ na terenu ti igraš kao turista-veteran! Nikad nećeš biti u startnih 11. Ti nemaš odgovoran odnos prema dresu velikana, a isto tako nemaš karakter.

Reply
marko феб 5, 2014 at 15:58

De si ti posao sine! Pa ti jos nemas 30 banki, da bi igrao u startnoj… Grilijas je nasa buducnost! Mozda ga i unovcimo na kraju sezone!

Reply
Nemanja феб 5, 2014 at 15:48

Kao na slici,pre kapitena treba Vukan da igra!!!

Reply
Crazy North феб 5, 2014 at 19:13

Pa da,znas kad ces da budes medju startnih 11 kad Milijas ode u penziju..

Reply

Leave a Comment