Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Карте за Лиетувос у продаји од понедељка

Након што су четири кола пре краја лигашког дела регионалног такмичења обезбедили учешће на Фајнал-фору АБА лиге, кошаркашима Црвене звезде Телеком предстоје елиминационе борбе на евросцени. Црвено-бели у среду, 5. марта од 19 сати и 30 минута у дворани Пионир играју прву утакмицу осмине финала Еврокупа против Лијетувос Ритаса.

Због изузетно великог интересовања које влада за овај меч улазнице ће бити пуштене у продају већ од понедељка 3. марта од 13 сати, а карте ће моћи да се купе на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, Дом омладине, Билет центар, ТЦ Ушће и још 150 продајних места широм Србије). Такође, на дан утакмице улазнице ће се продавати на благајни Пионира од 15 сати па све до почетка меча.

Карте за трибине коштају 500, а за партер 1000 динара. За плаву и белу ложу потребно је издвојити 2000 динара, док ложа кошта 2500 динара. Цена улазнице за почасна места, тик уз терен (цоурт сеат) је 5000 динара.

КК Црвена звезда Телеком позива навијаче да трибине Пионира испуне до последњег места и тако пруже преко потребну подршку вољеном клубу. Утакмица са Лијетувос Ритасом има огроман значај, биће важан сваки поен па ће кошаркашима на терену бити неопходна додатна енергија. Такође, КК Црвена звезда Телеком и овом приликом апелује да навијање буде фер и коректно, без убацивања било каквих предмета на терен, јер би сваки и најмањи инцидент могао да има несагледиве последице за клуб због чињенице да је Звезда ове сезоне већ три пута новчано кажњавана.

Повезане вести

4 comments

Mani мар 3, 2014 at 13:03

Ako neko ubaci nesto na teren treba ga odmah odvojiti sa strane i prevaspitati!!! Samo treba zbog neke budale da placamo opet i da igramo sledecu utakmicu u praznom Pioniru…!!

Reply
pera мар 3, 2014 at 07:28

Od ponudjenih Ginyard i King bi pomogli ovom timu. Zna li neko ko dolazi u Zvezdu pošto smo slabi za Novicu koji je dobio otkaz po drugi put ali je mnogo jak za Zvezdu.

Reply
ncz мар 2, 2014 at 17:30

svi u pionir!mi smo cigani najjaci smo najjaci!!!!!!!

Reply

Leave a Comment