Moja Crvena Zvezda
Архива

Okupljanje prvog tima JK Crvena zvezda zakazano za 1. avgust

Prvi tim

Okupljanje prvog tima Judo kluba Crvena zvezda zakazano je za 1. avgust. To je ujedno i dan kada će se crveno bele judoke okupiiti u judo hali u Ljutice Bogdana i zvanično početi sa radom za drugi deo takmičarske 2011. godine.

– Praktično sezona neprekidno traje. Ovo je period u toku olimpijskog ciklusa i zato su i obaveze, tempo i kalendar izuzetno zahtevni. Imajući u vidu individualne sportske obaveze kao i dozirani period odmora 1. avgust je optimalno vreme da i zvanično krenemo u drugi deo sezone -rekao je Saša Trpković.

Posle odličnih rezultata kako u pojedinačnoj  tako i ekipnoj konkurenciji naš tim je potpuno spreman za sve sportske izazove na strunjači.

– Naše ambicije su poznate. Vreme je da  trofej namenjen šampionu Superlige Srbije vratimo u trofejnu riznicu  našeg kluba u Ljutice Bogdana. Ovo je ekipa čije vreme tek dolazi, spoj mladosti i iskustva koje će svakako na radost svih ljubitelja dobrog judoa i svih Zvezdaša osvojiti šampionski pehar -zaključio je Aleksandar Trpković.

Повезане вести

Leave a Comment