Moja Crvena Zvezda
Архива

Mihajloviću lako sa Adijem

Mihajlović Danijel

Danijel Mihajlović i Li Adi. Štoperski tandem Crvene zvezde koji je silom prilika morao da se uigrava usred sezone iako su obojica na Marakanu stigli u finišu prelaznog roka. Ipak, Mihajlović i Adi su pokazali da u ovom trenutku mogu i umeju da nose dres najtrofejnijeg kluba jugoistočne Evrope.

„Što se mora nije teško. Morali smo u igru jedan pored drugog kad se Đorđević povredio, a Tošić vratio na mesto levog beka. Najvažnije je da smo uspeli da sačuvamo Zvezdinu mrežu, zajedno sa ostalim saigračima. Ipak, idemo dalje. Sledeća prepreka je Čukarički i moraćemo da završavamo mečeve mnogo ranije nego u 90. minutu“, kaže Mihajlović.

Visoki i snažni štoper kaže da nema problema u komunikaciji sa Li Adijem.

„Adi ne govori srpski, ali govori fudbalski jezik sjajno. Razumemo se na terenu i mogu da kažem da je zaista dobar igrač. Ima veliku želju i vidim da se dobro uklopio. Ipak, nedostaje mu jezik zbog komuniciranja, ali i to će naučiti. U svakom slučaju dobili smo kvalitetnog defanzivca sa kojim je lako igrati.“

Mihajlović očekuje da će Zvezda u budućnosti igrati sve bolje i sigurnije.

„Očekujemo povratak kapitena i čitava ekipa se podiže iz meča u meč i igra sve sigurnije. Najvažnije je da imamo kvalitet i pobednički mentalitet“, kaže Mihajlović.

Повезане вести