Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Ђорђевић и Деспотовић прва појачања

У четвртак 3. јула, ФК Црвена звезда добио је два појачања. Фудбалери који ће први ставити параф на уговор са црвено белима су Ђорђе Деспотовић и Предраг Ђорђевић.

Ђорђе Деспотовић, нападач који је поникао у Црвеној звезди, прошао све омладинске селекције, а потом наступао за Сопот, Спартак и Локерен, оствариће свој сан да заигра и у првом тиму Црвене звезде. Уговор који је Деспотовић потписао важиће до лета 2017.

– Поново сам на Маракани. Могу слободно рећи да сам се вратио у своју кућу, и сада ми предстоји много труда и рада како бих се наметнуо тренеру, и како бих у Црвеној звезди оставио траг. Ово је нови изазов за мене, за који мислим да сам потпуно спреман – изјавио је Деспотовић, који је рођен на дан када је Црвена звезда прослављала 47. рођендан.

despot

Предраг Ђорђевић, који је у јуну напунио 24 године, у најтрофејнији српски клуб стигао је из редова Јавора. Игра на позицији десног бека, а са црвено-белима је такође потписао уговор на три године.

– Веома сам срећан што сам постао играч Црвене звезде. Једва чекам тренинге и припреме, како бих што пре упознао нове саиграче и како бих се уклопио у тим – биле су прве импресије Ђорђевића.

Повезане вести

11 comments

Dejan Ivanjica јул 3, 2014 at 20:41

ivica,

E,pa ovako…posto sam gledao neke Javoreve utakmice moram reci da je momak solidan igrac…Dosta brz,jako dobar sut ima,centarsut takodje.Ono sto takodje moram istaci jeste da je prosle sezone imao problem sto je pred jednu utakmicu bio mrtav pijan,pa je zajedno sa jos par igraca iz Javora suspendovan do daljnjeg…dakle treba povesti racuna o tome.Sve u svemu,nije los,Petkovic je bolji,ali ako ode mislim da bi ga poprilicno dobro zamenio Djordjevic.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 3, 2014 at 19:24

aleksandar sd,

pa zato sto je Planic mlad i i extra igrac za buducnost a Pavicevic penzioner….zato sto je Regan mlad i najbolji vezni igrac kod nas..eto jako prosto

Reply
aleksandar sd јул 3, 2014 at 20:19

Regan najbolji vezni igrac kod nas?To si procitao u zurnalu? on da je toliko dobar vec bi ga neko kupio do sad, obican izvikan igrac, gledajuci utakmice krusevca nisam primetio da odskace kvalitetom od ostalih igraca tole super lige, cak i u nasoj omladinskoj skoli ima mnogo boljih od njega samo nema ko da ih gura kao sto svi reklamiraju tog Regana. A i Napredak ce traziti pare za njega koje mi nemamo i debele %, mi mozemo da dovedemo samo slobodnog igraca i nekoga kome istice ugovor,tipa Despotovic,Gavric,Djordjevic. Nama trebaju igraci kao sto su Drazic,Trujic,Cavric ali to kosta, a evo blizi se 6 jul i mi moramo isplatiti 1 100 000e da nam ne bi fifa oduzela 6 bodova zbog duga Sisicu i Bronovickom.

Reply
ivica јул 3, 2014 at 17:15

Jel zna neko kakav je djordjevic?Nisam ga nikad gledao,pa mi je nepoznanica…

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 3, 2014 at 17:15

ako dovedemo jos ova 5 igraca garantujem titulu lagano…….LUKOVIC,REGAN,PLANIC,CAVRIC I DRAZIC

Reply
yugo 45 јул 3, 2014 at 18:00

Skroman spisak 🙂

Reply
aleksandar sd јул 3, 2014 at 18:38

Sta ce nam Planic ako dodje Lukovic? sta ce nam Regan?
Dovoljan je jos Drazic ili Trujic, Cavric ce tesko kod nas kako stoje stvari.

Reply
ds јул 3, 2014 at 16:47

Kao sto neko rece izgleda Terzic se svoga drzi,za sada ide dobro.U Lalatovica nimalo ne sumnjam i znam da ce ista atmosfera biti kao i ove sezone.Prilicno smo popunjeni,zamjena za Nineta,stoper i krilo i to bi bilo to.Sad,da li je bilo potrebe za Dordjevicem posto Petkovic ostaje i sigurno je on tu prva opcija,mogli smo proci i sa nekim nasim igracem imamo i Aruha za kojeg vjerujem da je bas dobar ali bez prevelike minutaze od kada je dosao pa kad udje ko preplasen.Dileme su i oko golmana,Rajkovica treba biti cuvar mreze a kao sto onaj rece tesko je dovesti nekoga mladog jer i on ce pokusati sve da se nametne i sigurno nece htjeti biti zamjena,ne znam da li imamo nekog talentovanog u svojim redovima pa da se tako provucemo.Spominje se Abubakar,ali ne vjerujem u to kad pogledas popunjeni smo u napadu imamo Despotovica,Rakica ali opet meni to nije pouzdano koliko Dauda i Mrdja,ali vidjecemo mozda i grijesim,tu je i Jovic kojeg svakako treba ubacivati polako imamo i Onjila sa kojim saradnju treba prekinuti,a veliku smo gresku napravili sa Kasalicom dok je bio u startnih 11 za vrijeme Robija igrao je dobro vec se tada treba porodati bilo je solidnih ponuda,sada nije igrao a vjerujem da nece ni ove sezone koja nas ceka izgubili smo na njemu kao i na Milunovicu,upravo ta pretrpanost dovesce do toga da gubimo cijenu na nekim igracima pa ili ce otici za dz ili ce se opet provuci da ostanu i sledece sezone ali isto bi se desilo.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 3, 2014 at 16:16

Jos stoper,centralni vezni i levo krilo i mislim da je to to.:)

Reply
ilicka јул 3, 2014 at 15:49

Vidim da tata Terza drzi datu rijec,samo mlade i pre svega brze igrace dovodi u Zvezdu jer nam je i ovo svjetsko prvenstvo pokazalo kako se igra fudbal danas,a to je kratko receno „budi spreman i budi brz“…Nek sef parade kapiten Miki misli a ostali ima da oru po terenu bre…Ubijedjen sam da cemo ove godine mnogo lakse uzeti titulu,momci ce igrati rasterecenije,brze,agresivnije,gladni uspjeha i pre svega zeljni da isprave ovu nepravdu izbacivanja iz Evrope,a dogodine ima da se trese musema na sred Marakane,zivi bili pa vidjeli…P.S podrska za Terzica i Kokezu mnogi ih vec osporavaju ali ja mislim da likovi znaju sta rade,a vrijeme ce pokazati da li samu pravu.

Reply
marko јул 3, 2014 at 15:17

Bravo Zvezdo idemo da nastavimo dominaciju u fudbalu i da igramo Evropu to nam je cilj

Reply

Leave a Comment