Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Друлић у стручном штабу Црвене звезде ?

Некадашњи голгетер Црвене звезде и љубимац навијача, Горан Друлић, могао би да се врати у клуб у којем је као играч стекао афирмацију, али овога пута као члан стручног штаба тренера црвено-белих и свог некадашњег саиграча Ненада Лалатовића.

Да је овакав сценарио сасвим могућ говори и изјава Горана Друлића за Моцартспорт:

– На путу смо да се договоримо око мог ангажмана. Лала је перспективан стручњак и мислим да могу доста да научим од њега јер сам на почетку тренерске каријере. – рекао је популарни Друла који би екипи Црвене звезде могао да се прикључи по повратку тима са прве фазе припрема у Словенији.

Друлић је за први тим црвено-белих одиграо 92 такмичарске утакмице у којима је постигао 46 голова. Учествовао је у освајању две шампионске титуле 2000. и 2001. године, као и два национална купа 1999. и 2000. године. Навијачима су у сећању остале његове сјајне игре у сезони 2000/2001, када је на европској сцени тресао мреже Лестер ситија, Селте из Вига, грузијског Торпеда…

Ипак, Друлић очекује и завршетак судског спора у догледно време који се води против најтрофејнијег српског клуба, као и пресуду у своју корист. Он је пре четири године тужио клуб због дуга који је настао убрзо после његовог преласка у Сарагосу 2001. године за тадашњих 25 милиона марака (12,8 милиона евра).

– Судски процес је у финалној фази и у скорије време би требало да буде донесена пресуда, чиме би коначно била стављена тачка на једну ружну ситуацију у којој смо се нашли клуб и ја. Истовремено, морам да нагласим да ми је веома жао што ће последице те судске одлуке осетити људи који се данас искрено боре да Звезду подигну са дна које је дотакла и немају никакве везе са целим тим непријатним дешавањем – изјавио је некадашњи голгетер клуба из Љутице Богдана.

Да ли си покушао да пронађеш неко компромисно решење са челницима црвено-белих ?

– Прво да кажем како су ме дуго лагали и мазали, остао сам без снаге да се борим с њима и био принуђен да правду потражим на суду. Ипак, како се ради о ненормално великој своти новца, пре извесног времена, отишао сам да пријатељски поразговарамо и пронађемо неко прихватљиво решење. Понудио сам им разне комбинације, могућност отплате дуга на 20 и не знам колико још рата и остале повољности, али уместо договора, малтене смо ушли у сукоб.

Због чега ?

– Не знам и нећу да улазим у то, али као да им није било у интересу да се дуг који клуб има према мени, реши на тај начин. Срећом, неки нови ветрови увелико дувају на Маракани, дошли су неки нови људи, који имају снагу и визију за будућност. Само, да би клуб вратили на некадашњи ниво, требаће им одређено време и тога сви којима је Звезда при срцу, морају да буду свесни – истакао је за Моцартспорт Друлић.

Повезане вести

5 comments

Zvezdaa ooo ♥ јул 13, 2014 at 16:10

ŠTA ĆE NAM POJEDINCI KOJI SE ODJEDNOM SETE ZVEZDEKAD VIŠE NEMAJU KUDA .DRULIĆ NEMA TRENERSKOG ISKUSTVA I OD NJEGA NEMA NIKAKVE KORISTI.NE MOŽE SE ZABORAVITI NJEGOVA TUŽBA PROTIV NAŠEG KLUBA.

Reply
Rade Delija јул 13, 2014 at 09:15

Nešto mi se tu ne slaže. Tužio nas i to za 12,8 miliona evra ako sam dobro pročitao i shvatio, i verovatno dobija spor. A hoće da dođe u Zvezdu kao pomoćni trener, verovatno za platu koju nećemo moći da mu isplatimo jer će nas ojaditi i to do koske svojom presudom. Znači kad ne dobije platu onda opet tužba.Cenio sam Drulića kao velikog igrača ali dali ovo ima neke logike ili smisla.Možda ja ne razumem sve to o čemu se ovde radi ali nije mi logično da do ovoga dođe.

Reply
Neša M. јул 13, 2014 at 05:02

Evo ispravio sam. Prvo sam ovu vest video na Telegrafu, gde je bila samo ta jedna Drulićeva rečenica da bi mogao da dođe u stručni štab. Nisam znao da je bio i ovaj deo o dugovima, a kad sam pročitao potpuno sam se psihički sj..ao. Bolje da nisam ni naleteo na ovu vest. Pa mi bre nema kome ne dugujemo i stalno se pojavljuju neki dugovi iz relativno dalje prošlosti. Tuga, šta reći.

Reply
MILAN KG јул 13, 2014 at 00:20

Zasato niste objavili ceo tekst? gde kaze da mu dugujemo ogroman novac?! Jos za veme sudjenja Dzajicu Drulic je rekao da mu je neko uzeo velike pare!!! na pitanje novinara da li je mislio na Dzaju on je rekao da mu Dzaja ne duguje nista vec Zvezda?! svi znam ok je u tom periodu vodio klub zasto ne sme da kaze da mu je dzaja uzeo lovu? mozda nije dzaja sam mozda je zajedno sa Cvetkovicem?! zasto nije rekao na sudu ko mu je uzeo pare a ne ovako po portalima da prica kako ce da nas odere jel mu dugujemo gomilu para baz me zanima kolika je ta gomila ? pretpostavljam izmedju jedan ili dva miliona eura.

Reply
neco-peco јул 12, 2014 at 23:02

zanimljivo je da niste prenijeli cijeli tekst o tome kako nas je tuzio i kako smo mu duzni gomilu para! Ovaj sajt je sve gori i gori i sve vijesti prvo procitam svuda drugo pa onda se pojavi ovdje! Mozda ste dobri za one koji prate ragbi ili necije rodjendane ko voli da cestita!

Reply

Leave a Comment