Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рајковићева мрежа мирује већ 477 минута

Млади голман Црвене звезде, Предраг Рајковић, није савладан у првих пет кола ове сезоне, а рачунајући и финиш претходног шампионата Србије, његова мрежа се није затресла 477 минута у низу.

Ако је нешто позитивно било у ремију изабраника Ненада Лалатовића у Крушевцу против Напретка (0:0), онда је то сигурно чувар мреже црвено-белих, Предраг Рајковић, који иначе још нема ни 19 година. Велики таленат српског фудбала је у Крушевцу одбранио пенал Трујићу у првом полувремену и до краја меча остао несавладан. На тај начин је продужио свој низ без примљеног гола на 477 минута (450 ове сезоне плус 27 из претходне) и то без рачунања надокнаде изгубљеног времена.

Рајковић је искористио прилику која му се пружила, а Звезда је добила чувара мреже на дужи временски период. Иначе, рекорд клуба по броју минута без примљеног гола у првенству држи Звонко Милојевић, који је у сезони 1994/95 био несавладан 697 минута узастопно. Одличан низ имао је и Рајковићев претходник, доскорашњи саиграч и љубимац навијача, Бобан Бајковић, чија се мрежа није затресла 820 минута узастопно у сезони 2011/12 и то је клупски рекорд рачунајући сва такмичења. Пред Рајковићем је извесно лепа будућност, а црвено-бели ће морати да поправе реализацију, како би се вратили на чело табеле, јер су се навијачи сада навикли да виде Звезду на првом месту.

Повезане вести

4 comments

rs сеп 14, 2014 at 11:47

Rajkovic,Petkovic,Lazic,Pavicevic,Mijailovic,Tenk,Bosancic,Avramovski,Lazovic,Pecnik (Katai) Despotovic (Rakic) uz minutazu Risticu,Grujicu i Jovicu.

Reply
REALISTA сеп 14, 2014 at 13:11

Ja bih za privremeno izbacio Pecnika i ubacio na njegovo mesto Kataija. Pecnik nije taj igrac kao prosle sezone. u Poslednja 4 kola igra mu je 0

Reply
rs сеп 14, 2014 at 13:56

Trenutno i ja bi ga promjenio,treba uzeti u obziri da on i Bosancic definitvno nisu fizcki spremni,dok je Lazovic u padu forme.E sada problem je sto trener iz nekih razloga ne moze Pecnika staviti na klupu jer bi to znacilo mozda i njegov dolazak iz Zvezde,bar se meni tako cini mozda i grijesim.Ja sam vec dosta puta napisao,nekada nas je odbrana brinula sada je to napad,nemamo napadaca cak ni Despotovic nije spreman svi kazu imajmo strpljenja,imam ga ali koliko vremena ce trebati? drugi dio sezone nam je mnogo tezi,mislim na gostovanja,vec sledece kolo Novi Pazar dolazi,postave li i oni bunker sa ovakvim Pecnikom,Rakicem i Lazovicem bice to jos jedan remi,nedaj Boze,plus sto smo iz prekida bezopasni i sto nam je sredina protiv Napretka bila suplja,vec sam napisao kakav sastav treba biti i njemu se nadam.

Reply
pavle сеп 14, 2014 at 10:41

Rajkovic neverovatno napreduje. Ukoliko stranci kupe zvezdu i ne budemo prinudjeni da ga prodamo zbog sitnih para ima priliku da postane najbolji Zvezdin golman.

Reply

Leave a Comment