Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Митровић: Навијачи, дођите у што већем броју

Кошаркашима Црвене звезде у суботу од 21 сат предстоји изузетно важан меч. У београдски храм кошарке стиже одлична екипа Олимпије предвођена Бегићем, Омићем, Мариновићем.

1016475_813402832053948_4119816157686468714_n    Подршка навијача у дуелу са популарним “Змајчекима“ може бити од пресудног значаја па су играчи и тренер Радоњић на разне начине анимирали публику у жељи да дворана Пионир буде испуњена до последњег места. У целу причу укључио се и капитен Лука Митровић:

– Предстоји нам јако важан меч и зато бих ову прилику искористио да апелујем на навијаче да дођу у што већем броју и пруже нам подршку. То нам је јако важно, јер њихова енергија са трибина је у стању да у потпуности промени ток меча. Желимо да наставимо победнички низ, а уз подршку навијача бићемо неупоредиво јачи – поручио је Звездин капитен.

Митровић очекује добру утакмицу и најављује пуно атрактивних потеза. Да је Лука склон атракцијама показао је током Евролигиног дана посвећеног медијима. Наиме, Митровић је у опуштеној атмосфери и у добром расположењу шутирао са пола терена и… Из три покушаја погодио два пута. Како је изгледала Митровићева шутерска серија са пола терена можете погледати на снимку.

Надамо се да ће и за Вас ово бити најбоља могућа позивница да суботу вече проведете у Пиониру уз ваше омиљене кошаркаше.

Повезане вести

1 comment

pera окт 11, 2014 at 09:59

Danas nam je divan dan idemo svi u Pionir igra Zvezda. Ajdemo narode da napunimo Pionir, biće fešta ovaj tim to zaslužuje.

Reply

Leave a Comment