Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Захави дао „зелено светло“ за долазак Виоле!

Аргентинац Николас Виола веома је близу доласка у Црвену звезду. Како незванично сазнајемо, његов менаџер Пини Захави је одобрио овај трансфер, а готово је сигурно да ће га аминовати и лисабонски клуб.

Сам играч је пристао на значајну редукцију својих примања. Он у Спортингу прима чак 750.000 евра годишње без бонуса, а у Звезди ће примати неколико пута мање. Њему то ипак не представља проблем, јер му је највећа жеља да игра и оживи своју каријеру.

Једини проблем за сада представља број странаца у нашем клубу. Ту су Мбођ, Ибањез, Доналд, Вијеира, Матос, Паркер и Веред. Виола би био осми, и зато у клубу покушавају да овај број смање. Паркер је већ добио одређене руке, а Мамаду Мбођ би, према писању „Новости“ могао на позајмицу, обзиром да, када се врате Рендулић и Луковић, а уз Јовановића и Павићевића, не би имао пуно прилика да игра. Остаје да се види како ће функционери Црвене звезде решити овај проблем уколико трансфер буде завршен.

Претпоставља се да ће Виола на Маракану да стигне као позајмљени играч, са могућношћу откупа од стране нашег клуба наредног лета.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

6 comments

dusan авг 15, 2015 at 08:22

violu treba dovesti. ibanjez je ozbiljan igrac. nije mi jasno zasto ristic ne igra vise, i ove varijante da on ulazi sa klupe ili da igra a da bude prvi zamenjen nisu dobre za njega i da s tim treba prestati. ristic, grujic i rajkovic moraju da imaju mesto u timu i moraju da se trpe i kada im ne ide. kovacevica se treba resiti odmah, kao i cvetkovica, gavrica, andjelkovica. vered ne pokazuje nista, a plavsic je fizicki apsolutno inferioran u odnosu na bilo koga u ligi. potreban nam je snazan spic – racunam da bi lekic bio resenje problema. i treba igrati 4-4-2.

Reply
Estrella Roja авг 14, 2015 at 16:09

Velika greška bi bilo slanje na pozajmicu Mbođa, poslednja linija nam je veliki problem a Senegalac za razliku od ostalih ostavlja srce na terenu, pri tome tek je krenuo da se prilagođava ekipi. Pored nekih grešaka koji se isuviše naglašavaju, potpuno se zanemaruje činjenica da na svakoj utakmici pokupi masu visokih lopti i generalno je mnogo korisniji od Pavićevića i Rendulića. Ako ništa drugo, potreban je kao prva zamena na mestu zadnjeg igrača odbrane.
Ovo pravilo sa strancima je bespotrebno i unosi puno problema. Za mene je bolje rešenje da svaki klub mora da ima trojicu domaćih fudbalera ispod 21 godine u prvih 11, ostatak tima neka odrede trenutna forma igrača, povrede koje su,na našu žalost, konstanta u klubu, koncepcija trenera a nikako nacionalnost igrača.
Svaki igrač Zvezde je NAŠ, i ne treba se opterećivati nekim formalnostima vezanih za pasoš ili predrasudom da su stranci samo strani element u našem fudbalu, takoreći nužno zlo.
Viola bi bio pravo pojačanje u rangu Ibanjeza, još kad bi malog Đurđevića uspeli da dovedemo ,pa ni anomalije u odbrani ne bi predstavljale nikakav hendikep..igrali bi kao Barsa za gol više (za paranoične grobare iz prelaza u prelaz:) ).
Ibanjezu, neka je Bog u pomoći i što pre da se vrati u tim. Znam da nije mnogima po volji, ali da nije bilo upornosti Terzića ,gledali bi mi Anđelka mnogo duže od mesec dana .

Reply
srdjan авг 14, 2015 at 14:57

Ibanjez nije stranac. FSS je odobrio da da l po dva igraca iz zemalja SFRJ mogu biti prijavljeni kao domaci. Ibanjez ima hrvatsko drzavljanstvo. Parker ide, Mbodj na pozajmicu, vraca se Lukovic. Matos je ionako stalno povredjen, ili nisu zadovoljni sa njim,pa ce na pozajmicu.

Reply
dejo авг 14, 2015 at 14:39

Slazem se sa clanom dexy122 u svemu ,nadam se da ce konacno da se napravi prava selekcija igraca nase Crvene Zvezde ,ocekujemo te u nasu Crvenu Zvezdu Viola pa da ove godine osvojimo trofeje sa tobom pa da se konacno igra Evropa jer je to potrebno nasoj Crvenoj Zvezdi https://www.youtube.com/watch?v=r8HAE9H9SzQ za igrace nase Crvene Zvezde

Reply
dexy122 авг 14, 2015 at 12:45

Parkera da se resimo… A bice mi zao ako Mbodj ode na pozajmicu, ali po kvalitetu on je najslabiji od ovih stranaca, eventualno i Matosa poslati na pozajmicu jer tesko da ce se naigrati pored Kataija, Vereda, Plavsica…

Reply
Dijabola авг 14, 2015 at 11:30

Bas ce mi biti zao ako Mamadu-a bace na pozajmicu, covek je igrama, borbenoscu, zalaganjem na terenu i van njega zasluzio da igra.

Reply

Leave a Comment