Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Нови сајт кошаркашког клуба

Драги звездаши, пре Вама је нова интернет страница КК Црвена звезда Телеком.

Нов, потпуно редизајниран, и новим садржајем обогаћен официјелни сајт клуба, који је припреман током целог лета, само је увод у још неке новитете који клуб спрема за Вас.

Редизајнирана страница КК Црвена звезда Телеком, почетак је акције „Дигитална Звезда“, којом наш клуб овај вид комуникације, и интеракције са навијачима подиже на виши ниво.

Пред Вама је сајт који је освежен, обогаћен потпуно новим опцијама, конципиран да интегрисе све клупске канале комуникације (сајт, друствене мреже, интернет продавница) и омогуцу лакши приступ садржајима које нуди клуб .

Од ове сезоне, јавности ће бити понуђен и „Премиум садржај“, коме ће моћи да приступе сви власници „ЗВЕЗДАШ“ картица-чланови Клуба.
Нов сајт изглед интернет странице је урађен са намером да прати трендове који су заступљени у „дигиталном свету“.

kk
По угледу на велике светске и европске спортске великане, Клуб је додао сегменте који до сада нису били доступни на интернет сајтовима са ових простора.
Наша жеља је да дигитална платформа КК Црвена звезда Телеком из дана у дан напредују и да почетни изглед сајта буде само основа која ће свакодневно бити унапређивана, а све са циљем, да Звездашкој и светскоји јавност буде понудјен што бољи, и разноврснији садржај.
КК Црвена звезда Телеком је по стастици немачке куће „РЕСУЛТС СПОРТС „која се бави истраживањима, статистиком и заступљеношћу клубова у дигиталном свету, рангирана на 5 месту од свих КОШАРКАШКИХ клубова у Европи, сто је огоман резултат и награда за све оно што је урађено до сада.

Уживајте, „Дигитална Звезда стиже“…

Повезане вести

2 comments

РУК сеп 29, 2015 at 21:48

Срамота…сајт на хрватској латиници, као да је нама Фрањо Туђман био председник клуба.

Reply
Vest окт 7, 2015 at 16:17

Znaci ne seri

Reply

Leave a Comment