Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Из Леверкузена у Звезду!

Црвена звезда је обезбедила значајно појачање ове зиме.

Реч је о Милану Сенићу, репрезентативцу Србије до 19 година и доскорашњем члану Бајера из Леверкузена са којим је наш клуб договорио сарадњу до лета 2022. године. Сенић игра на позицији левог крила и важи за једног од најталентованијих играча у Европи на тој позицији, а већ данас ће бити на прозивци коју ће обавити шеф Звездине струке Миодраг Божовић.

Млади ас је рођен у Сегедину 1997. године, али је практично фудбал учио у немачкој, најдуже у школи Бајера. У Леверкузену га је приметио и селектор Србије за узраст до 19 година, Бранислав Николић и позвао га да брани боје Србије. Од тада је Сенић стандардан и међу „орлићима“.

На почетку ове сезоне је прослеђен на каљење у редове немачког нижелигаша Неустрелиц у коме је био стандардан и одиграо 17 мечева. Ипак, није желео да продужи уговор са Бајером и Црвена звезда је то искористила.

Нема сумње да Сенић представља перспективу за клуб и да ће додатно појачати конкуренцију у плејади младих талента које Црвена звезда има у првом тиму.

Повезане вести

2 comments

Suhoj37 јан 9, 2017 at 11:10

Odličan igrač ali već mi ga je žao što će grejati klupu kao Babunski.

Reply
LA[K]I јан 9, 2017 at 09:33

Konacno jedan dobar igrac. Decko je veliki talenat siguran sam da ce imati sta da pokaze. Bas mi je drago sto smo ga doveli. Da li bi neko mogao da mi potvrdi informaciju da Abraham Frimpong (23) iz Napretka dolazi u Zvezdu?

Reply

Leave a Comment