Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци шампионском шетњом позвали навијаче на Вождовац

Омладинци Црвене звезде су данас на посебно занимљив начин прославили освајање шампионске титуле, а уједно и позвали навијаче да предстојећег викенда подрже првотимце како би они обезбедили 33, уједно и пету узастопну титулу шампиона државе.

Наши јуниори су након завршеног тренинга са много узбуђења кренули са стадиона „Рајко Митић“. Од Теразија је почела њихова шампионска шетња, а употпунили су је барјаци са мотивима нашег клуба који ће моћи да се купе посебно за утакмицу против Вождовца. На велико одушевљење свих пролазника у Кнез Михаиловој улици наши бисери су имали и спремне позивнице за предстојећи меч наше екипе. Такође, врло често су застајали како би се фотографисали са навијачима, и наравно, како би им обезбедили што лепше успомене са овог црвено-белог догађаја. Традиционално, њихова крајња дестинација био је „Победник“ на Калемегданској тврђави. Симболично су управо код „Победника“ наши омладинци подигли трофеј и имали прилику да се фотографишу, уживају у дружењу са звездашима, наравно и да на тај начин позову све навијаче Црвене звезде да подрже наше првотимце. И овог пута, на изузетно креативан начин обележено је освајање још једне шампионске титуле.

Подсетимо, наши јуниори су у претходном колу ремизирали са екипом Младости у Лучанима резултатом 2:2, и на тај начин два кола пре краја првенства и математички обезбедили шампионску титулу. Црвено-бели бисери су након 28 одиграних кола освојили 67 бодова, уз гол разлику 87:35, и на тај начин потпуно заслужено, два кола пре краја шампионата, стигли до треће узастопне титуле првака Србије.

Овим путем позивамо све вас, да дођете на стадион „Рајко Митић“ и будете део правог спектакла. Наши првотимци коло пре краја првенства имају два бода предности у односу на првог пратиоца и свега бод биће довољан да изабраници Дејана Станковића и пети пут узастопно подигну шампионски пехар. Атмосферу ће употпунити специјални барјаци који ће се продавати у кругу стадиона пре утакмице.

Звездаши, дођите на Маракану и помозите нашим момцима да стигну до 33. шампионске титуле! Видимо се!

The post Омладинци шампионском шетњом позвали навијаче на Вождовац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment