Moja Crvena Zvezda
Архива

Adi tvrdi da je bolestan, stiže na pripreme čim ozdravi

Li Adi

Li Adi, štoper našeg kluba, je izjavio za portal ghanasoccernet.com da je bolestan, i da ne razume optužbe koje stižu od strane Crvene zvezde.

„Šokiralo me je to što su čelnici Zvezde preduzeli određene mere protiv mene. Da sam zdrav kao što oni tvrde igrao bih za reprezentaciju Gane minulog vikenda. Kao što možete da vidite osećam se veoma slabo i to je razlog što nisam mogao da igram za reprezentaciju do 23 godine u veoma važnoj utakmici. Priče srpskih medija da sam otputovao u Holandiju su patetične. To je apsolutno netačno. Zato sam došao kod vas da dokažem kako sam u Gani, da mi nije dobro i da bolujem od malarije“, kaže naš centarhalf i dodaje:

„Znam da su neki predstavnici Zvezde rekli medijima nekoliko netačnih informacija, u smislu da ja nisam odan klubu. Želim da uverim navijače Crvene zvezde, mog trenera gospodina Prosinečkog, Upravu kluba i selo srpsko sportsko bratstvo da sam ozbiljno bolestan. Navijače, moje saigrače i trenera Zvezde želim da uverim da sam 200 odsto posvećen timu i da nikad ne bih uradio ništa što bi naudilo klubu koji mi je drag. Zvezdi sam već dostavio sve medicinske nalaze koji pokazuju da sam bolestan. Lekari su mi savetovali da se oporavim pre nego što otputujem. Spreman sam da svoju nevinost dokažem bilo gde, pa i kod FIFA. Čim mi lekari budu dozvolili odmah ću se priključiti ekipi na pripremama“.

Adi je bio saslušan od strane Udruženja profesionalnih fudbalera Gane (PFAG), kojem je predao kompletnu dokumentaciju u kojoj dokazuje svoju bolest.

Повезане вести

22 comments

Leave a Comment