Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Славиша Стојановић: „Поносан сам што сам био део ове приче“

Тренер који је Звезди вратио титулу након седам година, Славиша Стојановић, у разговору за агенцију „Бета“ причао је о протеклој сезони и његовом одласку са Маракане.

„Прекинуо сам свој одмор и дошао у Београд са жељом да надјемо решење за актуелне проблеме и попричамо о циљевима за нову сезону, али на жалост у томе нисам био успешан. Разлога за мој одлазак има више, проузроковани су много чиме и одлука није искључиво само моја“, рекао је Славиша и потом причао о претходној сезони.

„Остварили смо циљ који нам је био постављен као императив на почетку сезоне. Драго ми је што смо усрећили многе. Пут је био тежак и пустио је своје последице. На том путу никад нисам бежао од одговорности. Хвала Црвеној звезди на поверењу у протеклој сезони, навијачима на фасцинантној подршци и ветру у ледја који нас је водио до циља, стручном штабу на сарадњи, свим запосленима и играчима на ванземаљској енергији. Они су изнели највећи терет. Поносан сам што сам био део ове приче.“

Повезане вести

14 comments

Fiste јун 24, 2014 at 03:25

Koliko mi je zao sto je otisao 🙁 takvog trenera necemo imati narednih 15 godina

Reply
moravac јун 24, 2014 at 01:53

Hvala Slavisa!!! Mnogo srece u daljem radu. Zauvek si sebi obezbedio mesto u nasim srcima jer si uradio visestruko vise za nasu ZVEZDU od onih koji su se u nju kleli. Neka te Bog cuva.

Reply
Sladajac јун 23, 2014 at 22:04

Коментар: Zasluzan je sto smo igrali najgori fudbal u ligi, sto smo strahovali i gubili od „strasnih „Javor, Srem, OFK -a, Sloboda, povedemo zaslugom pojedinca i onda :Brani se kako znas. Ajde bre svi znamo da titulu smo osvojili na silu, koja nam nista ne znaci, nismo mogli da prodamo ni jednog igraca jer niko nejce da kupi igrace preko 30god.!!!…

Reply
dragan јун 23, 2014 at 20:15

Ne razumem cemu laganja odmah na pocetku? Zar nisu mogli lepo da se dogovore sa covekom,apsolutno je zasluzio to,ako vec nisu hteli da ga zadrze? Cemu ta spletkarenja,laganja,te bolest ga specila…pozdrav Slavisa i veliko hvala za sve.Nekom drugom prilikom,u nekim drugim uslovima

Reply
Teks Viler јун 23, 2014 at 17:32

Hvala,srecno!

Reply
cz јун 23, 2014 at 16:10

Prije svega,GOSPODIN! Moram priznati da mi je zao sto ide,utisak mi je da je bacen kao smece ali promjena Uprave ovo je nagovjestavala.Iako sam na pocetku bio skeptican po pitanju njega na kraju je pokazao da je svojom velikom zeljom ostvario cilj,uvijek dostojanstven,izjave na mjestu i nikada nije trazio krivce u drugima.Bilo je i dobrih stvari u nasoj igri veliki napredak poslje priprema rad na prekidima,bilo je i gresaka npr derbi ali sve u svemu HVALA ZA SVE! Pristao je doci tamo gdje niko nece i bar meni ostace u sjecanju,docekali smo titulu predvodjeni njim nakon 6 godina.

Sto se Lalatovica tice,ako je vec Slavisa otisao meni bi u glavi vec on bio tako da sam zadovoljan sto ce on voditi Zvezdu sledece sezone nadam se da nece osjediti ko Stojanovic ahah sali na stranu,takodje i da ce imati mozda i bolje uslove ali situacija je nikad gora medjutim prvi potez nove Uprave,da tako kazem,je dobar.Veliki covjek i Zvezdas i imao je on itekako znacaja u osvajanju titule nadam da cemo je sa njim i odbraniti.

Reply
dejo јун 23, 2014 at 15:34

Hvala ti! Konstantno si bio gospodin i kao gospodin i odlazis iz kluba u kome ostaju recedivi iz 90-tih i posle petooktobarske tzv. revolucije!

Reply
Coa јун 23, 2014 at 13:49

ЈЕДАН ЈЕ СЛАВИША СТОЈАНОВИЋ ❗

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 23, 2014 at 13:24

Kokeza – Terza….ZAPAMTITE MOJE RECI::::…..oni ce udarati katanac na klub

Reply
mariachi јун 23, 2014 at 12:59

Hvala Svale na svemu! Veceg gospodina od tebe nisam video!!

Reply
MILAN KG јун 23, 2014 at 12:57

Hvala na tituli sve najbolje u karijeri!!!!!!!

Reply
DS јун 23, 2014 at 12:16

A sta cemo s tim sto su ga najurili? Lalatovic je odlican trener, ipak nije fer prema ovom coveku, posle svega….Ko su Kokeza i Terzic da donose ovakve odluke, sta se zamisljaju oni?! Jos kazu „sam je zeleo da ide, umoran je a i zdravlje je narusio“… Sramota… Jedino sto je dobro sto je sledeci trener Lalatovic, ali bez obzira, ovo je jako lose……

Reply
Miljan јун 23, 2014 at 12:16

E moj Slave i da nisi dao ovu izjavu znamo svi da su te oterali.
Al tvoje ce ime biti vecno na Marakani kao ime coveka koji je doneo titulu Zvezdi posle 7 godina.
I to u godinu kada su se nama navijacima otvorile oci po pitanju vrha tj. vrhova kluba – da ne polemiziram sta se sve izdesavalo a mi smo bili slepi sve do ove 2014.
Ponosan sam na ovog coveka tj. COVEKA!

Reply
mix јун 23, 2014 at 12:03

Hvala ti Slavisa!

Reply

Leave a Comment