Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти нису успели, Раднички у финалу Купа

Ватерполисти Црвене звезде поражени су од Радничког из Крагујевца у полуфиналу Купа Србије, које се одржава у Бечеју, 6:10 (3:1, 0:2, 1:4, 2:3). Црвено-бели ће тако после две године препустити трофеј националног купа. Најефикаснији су били Страхиња Рашовић и Сава Ранђеловић са по два гола.

Добро су играчи Дејана Савића отворили меч, повели са 3:1 у првој деоници, али је уследио пад у игри који су искуснији играчи Радничког искористили. На полувремену је било 3:3, а преломну разлику Крагујевчани су направили у трећем периоду, када су повели са 7:4. Направили су серију 4:0, коју је прекинуо Страхиња Рашовић, а затим већ у наредном нападу Поповић узвратио, а разигране Крагујвчане до 7:4 довео је Ћук, после контре на два минута до краја трећег дела. До краја меча су повећали разлику и тако први пут савладали Црвену звезду у борби за трофеј из петог пута. Црвену звезду је коштала лоша реализација са играчем више, као и неповезаност у нападу након чега су уследиле грешке. На жалост, пехар ће добити новог власника, а нашим момцима преостаје да се врате обавезама у Регионалној лиги, а касније и у борби за титулу.

У финалу, Раднички ће се састати против Партизана, који је савладао Војводину.

 Црвена звезда – Раднички 6:10 (3:1, 0:2, 1:4, 2:3)

БЕЧЕЈ – Базен: „Ђорђе Предин Баџа”. Гледалаца: 700. Судије: Стефановић (Београд) и Станојевић (Јагодина). Играч више: Црвена звезда 11 (3), Раднички 10 (4). Петерци: Раднички 2 (2).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик, С. Рашовић 2, Драшовић, Танкосић, Томашевић, Ешкерт, Бијелић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 2, Димитријевић, Рацков 1, Обрадовић, Драксимовић, Јовић. Тренер: Савић
РАДНИЧКИ: Радић, Трајковић, Поповић 1, Марковић, Миличић, Врлић 1, Ћирић 1, Басара 1, Вуксановић, Дедовић 1, Ћук 2, Петковић 2, Живојиновић, Тохољ 1. Тренер: Стевановић.

Повезане вести

2 comments

nebo sever дец 21, 2014 at 22:08

Sta ostade od evropskog prvaka….nazalost nije planski radjeno ove godine smo iz partizanab i Radnickog…

Reply
slaven дец 21, 2014 at 21:52

ne vidim sta vise taj sefik trazi u bazenu mogao je kao gospodin da zavrsi karijeru,ostali deo ekipe je tuzan osim brace i obradovica i rackova svi nazad u skolu vaterpola i onda posle svake izgubljene ih bodrite ne razumem dokle?

Reply

Leave a Comment