Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гболахан Салами: Ускоро стижем у Звезду

Нигеријски нападач, Фуад Гболахан Салами, близу је потписа за најтрофејнији српски клуб преноси MOZZART sport. Двадесеттрогодишњи фудбалер ускоро стиже у Србију на медицинске прегледе.

– Узбуђен сам и захвалан Богу за све што је урадио у мојој каријери. Срећан сам што је тако велики клуб као Црвена звезда заинтересован за моје услуге. Моји представници Јоми Итсекуре и Сегун Огунбајо раде са српским агентом Гораном Миловановићем око мог преласка у Србију и информисан сам да је посао близу краја. Бићу ускоро у Србији на медицинским прегледима, након чега ћу потписати уговор – потврдио је Салами у изјави за нигеријске медије.

Гболахан Салами је рођен 15. априла 1991. године. До сада је одиграо 11 утакмица за репрезентацију Нигерије, а претходне сезоне је освојио треће место у шампионату Нигерије, где је у дресу Вари Вулвса постигао 17 голова.

Повезане вести

4 comments

ivanovic stefan јан 4, 2015 at 13:16

kad stizu orlandic stojanovic parker i salami ??

Reply
Звезда шампион! јан 4, 2015 at 15:03

Сутра би требало да се на седници Управног одбора потврди њихов долазак.

Reply
Звезда шампион! јан 3, 2015 at 00:02

Фантастично појачање за нашу лигу,био је пре две године близу преласка у Фенер…Мислим да може да буде најбољи нападач у ЈСЛ а онда и добро уновчен.

Reply
rs јан 4, 2015 at 11:02

e to zadnje je vec pod znakom pitanja,nece biti ni prvi ni poslednji od koga mozda necemo zaraditi,prije ce nas tuziti.Ne pamtim kada smo nekoga prodali za pristojnu sumu,dovedemo po 10 igraca svaki prelazni rok neki se razbjeze,drugi kao sada Rakic i Gogic odose u neku drugu ligu opet slaba zarada,neke sami otjeramo i tako u krug.I na proljece moguce je da cemo slabo vidjeti Jovica,Ristica a ako od nekoga mozemo zaraditi to su oni definitvno,mada stojim iza toga da ih ne smijemo jos prodavati i cekati da neko da 2 mil. jer ce to za koju godinu biti samo mali dio od njihove cijene.

Reply

Leave a Comment