Moja Crvena Zvezda
Архива

Džudisti završili prvi deo priprema za nastavak sezone

Džudisti Crvene zvezde u Banji Kanjiža završili su prvi deo priprema za nastavak takmičarske sezone.
Saša Trpković trener prve ekipe trofejnog kluba iz Ljutice Bogdana ocenio je da je boravak u Kanjiži bio od velikog značaja za njegove izabranike.

– Uradili smo sve što smo imali u planu. Svi su maksimalno iskoristili boravak u Kanjiži i činjenicu da na jednom mestu imaju mogućnost da rade i treniraju sa odličnim judokama. Atmosfera u timu je odlična i svi su spremni u motivisani u nameri da najsjajnija odličja i  pehar namenjen najboljoj ekipi opet budu vlasništvo Crvene zvezde –  rekao je Saša Trpković.

Crveno beli tim je u Kanjiži bio kompletan. Zvezdine judoke  predvodio je Nikola Nikolić kapiten našeg kluba. Zvezdina uzdanica u kategoriji do 90 kilograma u Kanjiži je pred početak priprema osvojio zlatno odličje na tradicionalnom turniru „Kupu Vodvodine 2011“.

– Zaista smo svi zadovoljni pripremama u Kanjiži. Sve ono što je važno svakom judisti imali smo na ovom trening kampu. Dobri sparing partneri, smeštaj i hrana, sve je bilo odlično. Sada je najvažnije da u istom tempu nastavimo sa daljim radom do ostvarenja cilja, povratka šampionske titule u Ljutice Bogdana- istakao je Nikola Nikolić.

Повезане вести

Leave a Comment