Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шампиони у Копру – Терме Чатеж

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су у недељу, 18. јануарa, у Словенију. Они ће у Копру одрадити прву фазу припрема, захваљујући компанији „Терме Чатеж“ која је и овог пута нашим играчима обезбедила одличне услове за тренирање и врхунски смештај.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, изразио је задовољство учињеним у претходних десетак дана, и похвалио је своје фудбалере због залагања на тренинзима. Лалатовић је рекао да ће Црвена звезда покушати да победи што је могуће више утакмица на пролеће.

– Нећу да обећавам свих 15 победа. Ко каже да ће сигурно да оствари 15 победа, или се не разуме у фудбал, или га не гледа како треба. То је јако тешко урадити, готово немогуће. Покушаћемо да урадимо оно што јесте могуће, да се максимално припремимо, и спремни дочекамо наставак првенства – рекао је Лалатовић.

Лалатовић ће на располагању имати већину појачања, а још увек није искључено да ће Црвену звезду појачати још неки играч.

– Крунић и његов отац су ми рекли да, када би се само они питали, Раде би одавно био у Звезди јер је велики Звездаш. Ипак, у нечему се питају његови менаџери. За Крунућа, као играча, ово је погубна ситуција, јер он не зна ни где је, ни шта је. Његови менаџери морају да схвате да је за Радета најбеље да дође у Звезду, одигра како уме, а затим настави даље. Такође ће нам бити потребан још један крилни играч. Имамо Лазовића, Гаврића и Катаија на тој позицији, а Лазовић је био на преговорима са Ђеновом и од лета би требало да се пресели у Италију. Верујем да га то неће оптерећивати и да ће његове мисли током прелећне сезоне бити окренуте само ка Звезди.

10931142_871327379594826_1640877245363709232_n

Потписом Саламија, завршен је посао око нападача. Ипак, због проблема са визом, Салами неће моћи да присуствује припремама у Словенији.

– Салами ће остати у Београду и радити на физичкој спреми под командом Ивице Момчиловића. Жао ми је што нећу моћи да га видим, али имаћемо времена да се уклопимо током припрема у Анталији. Џошуа Паркер је такође нападач, али пробаћемо га током припрема у Словенији и на крилној позицији – рекао је Лалатовић, који је на прву фазу припрема повео 29 играча.

На списку се налазе: Предраг Рајковић, Дамир Кахриман, Марко Тркуља, Марко Петковић, Александар Луковић, Дарко Лазић, Богдан Планић, Саша Стојановић, Дарко Лазовић, Лука Јовић, Данијел Аврамовски, Саво Павићевић, Никола Антић, Мамаду Мбођ, Стефан Ђорђевић, Новак Мартиновић, Милош Цветковић, Милош Босанчић, Филип Манојловић, Џошуа Паркер, Михаило Ристић, Алексанадар Катаи, Вукан Савићевић, Вукашин Јовановић, Душан Анђелковић, Марко Грујић, Ненад Гаврић, Александар Ковачевић и Ђорђе Деспотовић.

Црвено-бели остају у Словенији десет дана и том приликом одиграће три пријатељске утакмице. Најпре ће 21. јануара противник бити Толмин, три дана касније Анкаран, и 27. јануара снаге ће одмерити против Копра.

Повезане вести

1 comment

ivanovic stefan јан 19, 2015 at 11:53

sta ce martinovic na pripremama ?? od kud on tu ?

Reply

Leave a Comment