Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Почиње такмичење чирлидерсица, гласајте за RED PASSION

Чирлидерсице КК Црвена звезда узеле су учешће у такмичењу Efes Euroleague Dance Challenge 2015. Атрактивна група RED PASSION која мами уздахе на Звездиним утакмицама у Евролиги својим шармом, атрактивношћу и заносним плесом бориће се за титулу најбољих чирлидерсица Европе, а за то ће им бити потребна ваша помоћ.

Звездине чирлидерсице су у овом такмичењу представљене врло атрактивним фотографијама и веома занимљивим видео спотом који можете погледати ОВДЕ.

Ово такмичење окупило је 15 чирлидиниг група из целе Европе, а конкуренцију Звездиним чирлидерсицама које су смештене у Б групи чине играчице Макабија, Красног октобра, Лијетувос Ритаса, Бросе Баскета, Олимпијакоса и Вентспилса.

Систем такмичења се састоји из три фазе. У првој фази по две чирлидинг групе са највише гласова из А и Б групе пласираће се у полуфинале. Гласање почиње од понедељка (19. јануара), трајаће до 26. јануара, а за Звездине чирлидерсице можете гласати ОВДЕ. У гласању постоји само једно ограничење које се сатоји у томе да у току 24 сата можете гласати само једном, али по истеку тог периода поново можете дати свој глас.

Победнице овог такмичења осим тутуле најбољих чирлидерсица Европе биће награђане и наступима током утакмица на Фајнал-фору Евролиге који се одржава у Мадриду.

За све оне који буду учествовали у гласању и који региструју свој профил са друштвених мрежа и шерују ово занимљиво такмичење на свом профилу учествоваће у наградној игри у којој ће моћи да освоје карту за утакмице Евролигиног Фајнал фора. Једини услов за учешће у овој наградној игри је да је гласач пунолетан.

Прошле сезоне у Евролигином певачком надметању међу кошаркашима убедљиво прво место освојио је тадашњи центар црвено-белих Рашко Катић. Победу је изборио великом мобилизацијом звездашке популације која га је подржала. Зато позивамо све навијаче Црвене звезде да узму учешће у овом занимљивом такмичењу и дају глас чирлидерсицима Црвене звезде и на тај начин помогну да RED PASSION-у да освоји титулу најбољих у Европи.

Повезане вести

Leave a Comment