Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Александар Луковић нови капитен

Повратник међу црвено-беле, Александар Луковић биће нови капитен Црвене звезде.

Како преноси дневни лист „Спорт“ жеља клуба је да на дужи период има вођу на терену, а то извесно неће бити садашњи капитен Дарко Лазовић, којем на лето истиче уговор и требало би да се пресели у Ђеноу. Лазовић је капитенску траку добио у самом финишу јесење полусезоне, после сукоба дотадашњег капитена Николе Мијаиловића и Милоша Босанчића. Како је и он под знаком питања да ли ће са црвено-белима остати до краја сезоне, тренер Ненад Лалатовић је управи предложио да нови капитен буде Луковић, што је УО прихватио.

„Спорт“ преноси да је Луковић избор тренера Ненада Лалатовића, а да су то прихватили челници клуба, међу којима је и генерални директор Звездан Терзић.

Александар Луковић ће бити четврти капитен Црвене звезде у овој сезони, после Ненада Милијаша, Николе Мијаиловића и Дарка Лазовића.

Повезане вести

3 comments

mb87 јан 20, 2015 at 01:49

Alivodic slobodan, mi trazimo krilnog igraca – boljeg nema u nasoj ligi.

Reply
pera јан 19, 2015 at 22:25

Igrač koji je toliko sezona odigrao u Zvezdi i ima vrhunsku karijeru mora biti kapiten i uzor. Pravi potez, samo sugestija treneru pred bogom i na terenu svi igrači su isti i mogu samo najbolji da igraju za naš tim nezavisno ko je ko. Bitan je tim a prelazni rok bi bio bomba ako se samo još potpiše Krunić ali ne kao pozajmljen igrač. Dečko ima izvanredan završni pas to nam je potrebno a ako odu Lazić i Kovačević vratiti Bosančića na zadnjeg veznog. Moramo igrati mnogo snažnije i brže na proleće. Kondicioni trener odmah.

Reply
ivanovic stefan јан 19, 2015 at 15:44

odlicno mada trebali su lazu da ostave dok ne ode a lukovic da bude zamenik al dobro tako je odlucio sef on zna najbolje 🙂

Reply

Leave a Comment