Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

„RED PASSION“ у полуфиналу

„RED PASSION“ је у полуфиналу „Efes Euroleague dance Challenge“. Чирлидерсице Црвене звезде Телеком су захваљујући гласовима навијача избориле учешће у полуфиналу Евролигиног такмичења најбољих чирлидинг група Европе. Звездине чирлидерсице су са освојених 19,37 одсто гласова заузеле друго место у Б групи, одмах иза чирлидерсица Олимпијакоса које су имале свега 0,1 одсто гласова више и тако се пласирале у другу рунду такмичења.

Противнице у полуфиналу биће им прошлогодишње шампионке – чирлидерсице Жалгириса које су у А групи освојиле прво место са 24,42 одсто гласова. Гласање у полуфиналу одвијаће се од 2. до 9 фебруара по истом принципу као и у првој фази такмичења. У гласању постоји само једно ограничење које се састоји у томе да у току 24 сата можете гласати само једном, али по истеку тог периода поново можете дати свој глас. Чирлидерсице које у овом својеврсном дуелу буду добиле више гласова пласираће се у финале.

За све оне који буду учествовали у гласању и који региструју свој профил са друштвених мрежа и шерују ово занимљиво такмичење на свом профилу учествоваће у наградној игри у којој ће моћи да освоје две карте за утакмице Евролигиног Фајнал фора, али и 10 аутентичних Евролигиних сатова. Једини услов за учешће у овој наградној игри је да је гласач пунолетан.

Девојкама из „RED PASSION“-а честитамо пласман у полуфинале, а све навијаче Црвене звезде позивамо да од 2. до 9. фебруара узму учешће у гласању и помогну Звездиним чирлидерсицама да се пласирају у финале.

Повезане вести

1 comment

josif јан 27, 2015 at 08:45

Lepe su cure Zalgirisa ali ove nase su naravno najbolje ribe.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment