Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Пионир вечерас: Звезда оборила још два рекорда!

Црвена звезда је савладала Солнок у 20. колу АБА лиге, у Пиониру је виђено прегршт лепих потеза, један деби, неколико занимљивих ситуација са публиком, одморено је неколико играча, а поред тога наш тим успео је у још нечему.

Звезда је у сезони у којој бугарски Левски представља топовску храну, неретко игра са 7-8 играча у ротацији и губи утакмице једну за другом остварила најубедљивију победу једног тима у актуелној такмичарској години против мађарског Солнока! Примера ради, Мађари су добили Мегу и Цибону, ослабљени намучили Партизан у Пиониру…

Поред тога, Црвена звезда је ушла у историју тако што је примила најмање поена у једној утакмици у историји АБА лиге! Мађари су постигли свега 47 поена у Пиониру (од тога 17 у „егзибиционој“ четвртој четвртини). Звезда је на тај начин задала „домаћи задатак“ осталим клубовима, након рекорда по броју везаних и узастопних победа… Серија још траје.

Повезане вести

4 comments

Delija mp феб 1, 2015 at 22:58

A da oteramo Radonju 😉

Reply
Delija mp феб 2, 2015 at 14:00

Puno njih nije ukapriralo da je ovo bilo ironicno,to je dokaz koliko je samo malouminika na ovom sajtu ciji IQ ne prelazi 50.Zato vodjama (kriminlcima,dilerima..) i uspeva bojkot kada nasim igracima najvise treba.

Reply
sdfsdf феб 1, 2015 at 22:53

:facepalm: :mrgreen: 💡 😥 😐 ➡ 😉 💡 🙄 😈 😡 😆 😎 😯 😕 😯 😯 😮 😀 🙂 🙂 ❗ 👿 👿 🙁 😛

Reply
Goran феб 1, 2015 at 22:17

respect

Reply

Leave a Comment