Moja Crvena Zvezda
Архива

Nezapamćeno interesovanje za karte

Poštovani Zvezdaši, hvala vam što ste i danas pokazali koliko ste verni i privrženi klubu. Bilo je veliko zadovoljstvo videti vas danas kako od ranih jutarnjih časova stojite u redu dugom više od 800m i uz pesmu čekate da dođete do karata za utakmicu sa Renom u četvrtak. Crvena zvezda je veliki klub, sa najvećom tradicijom i istorijom na ovim prostorima, i suviše pretenciozno bi bilo reći da se ovakve gužve ne pamte, ali smo svi veoma ponosni što vas ni jučerašnje bledo izdanje protiv Spartaka nije pokolebalo, i što verujete da su izabranici Roberta Prosinečkog juče imali samo slab dan.

U sredini reda sa šeširom na glavi, starina Jovan Marković doveo je unuka, osmogodišnjeg Petra, sa kojim je zajedno strpljivo čekao da se korak po korak približi blagajni.

– Prvi mačići se u vodu bacaju. Verujem Robiju i momcima, i ko zna zašto je dobro ono što se juče desilo. Igrači ne treba da padaju u očaj, već da iz ove situacije izađu što jači, i siguran sam da će tako i biti – iz iskustva priča bivši stomatolog iz Požarevca.

Dva metra iza dede i unuka naišli smo na gospođu koja je zajedno sa blizancima Jovanom i Jankom, „zamenjivala“ supruga, koji iz opravdanih razloga nije mogao da stane u red.

– Muž mi je u petak službeno otputovao u inostranstvo. Obećala sam mu da će ga čekati karte kada se vrati u Srbiju, i moram da ispunim obećanje. Uzela sam danas slobodan dan na poslu, i ne vraćamo se kući bez karata. Klinci su super, mislila sam da će se možda malo unervoziti, ali im je sve što se oko njih dešava, pesma i  humor navijača zanimljivi, pa se ne žale. Imam utisak da bi čitav dan stajali u redu – rekla nam je Milica Ilić.

I tako sve do maltene Autokomande. Zvezdaš do Zvezdaša, strpljivo čekaju svoju dragocenu kartu i strpljivo čekaju našu ekipu da proradi i obraduje ih.

Jer, Zvezda je život , sve drugo su sitnice…

Повезане вести

26 comments

Leave a Comment