Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Играли смо како треба у оба правца

Кошаркаши Црвене звезде су остварили још једну победу у ТОП 16 Евролиге и на тај начин зачеље табеле препустили синоћњем ривалу, Галатасарају. После утакмице, тренер црвено-белих, Дејан Радоњић је кратко изразио задовољство победом.

„Пред меч се повела прича о проблемима Галатасараја, па се повела прича да ћемо лако уписати победу. Међутим, на паркету су се нашли и Синан Гулер и Мартинас Поцијус, који није играо против Фенербахчеа. Од старта смо играли како треба, у оба правца што нам је дало прилику да контолишемо дешавања на паркету. Квалитетом смо стигли до трећег тријумфа у Топ 16 фази“.

Такође, црногорски стручњак је истакао да је организација дуела у Истанбулу била беспрекорна.

„Све је било беспрекорно организовано, као и приликом њиховог доласка у Београд. Све је протекло у најбољем реду и правом спортском амбијенту“, закључио је Радоњић.

Повезане вести

1 comment

pera мар 13, 2015 at 13:35

Za vikend lepo razigrati klince Radanova, Kaplanovića, Rebića, Tejića a odmoriti konačno Djenku i Kalinića. Još jedan vapaj, ljudi dovedite malog Novaka jer će sigurno mnogo napredovati, treba nam ta ambiciozna jedinica pored Jovića za narednu sezonu i to na vreme. I fala bogu ne treba prepustiti takav potencijal debelom nikako.

Reply

Leave a Comment