Moja Crvena Zvezda
Архива

Ko stiže zajedno sa Pešićem?

Vladimir Radmanović
Vladimir Radmanović

Već danima po košarkaškim kuloarima struje razne glasine, a tiču se pojačanja KK Crvena zvezda. Nakon definitivne potvrde potpisa Svetislava Pešića, jasno je da će svaki košarkaš imati jedan veliki razlog više da prihvati ponudu baš Crvene zvezde.

Nema nikakve sumnje da će Kari dovesti izuzetno kvalitetne košarkaše, obzirom da je jedan od uslova potpisa dugorоčnog ugovora bio i visok budžet za pojačanja, te ostaje jedino pitanje, ko se nalazi na listi igrača koje želi Pešić?

Pominju se danima Igor Rakočević, Vladimir Golubović, Darko Miličić (koji bi igrao samo dok traje lok-aut), Met Volš, kao i dva tamnoputa Amerikanca, što jasno pokazuje sa kojom ozbiljnošču i kakvim ambicijama se ulazi u narednu sezonu.

Prema većini informacija koje kruže najbliži dolasku je centar Golubović (25, 215cm), reprezentativac Crne Gore, kojeg praktično samo paraf na ugovor deli od dolaska na Mali Kalemegdan. Golubović je u karijeri nosio dresove Vojvodine, Olimpije i Kahe Laboral.

Prema informacijama do kojih smo juče došli, postoje kontakti čak i sa Vladimirom Radmanovićem, nekadašnjim kapitenom ekipe, koji se ovog leta vratio u Evropu.

Radmana traže klubovi iz Turske i Rusije, međutim postoje nagoveštaji da bi iskusni internacionalac želeo sledeću sezonu da provede u Crvenoj zvezdi. Konflikt koji je postojao sa Karijem na Svetskom prvenstvu odavno je razrešen, te prepreke, osim finansijskih, praktično ne postoje.

Opet, da li će do dogovora doći, i koliko su realne šanse dovođenja nekadašnjeg košarkaša Soniksa i Lejkersa, pokazaće jedino vreme.

U ovim trenucima (subota oko podneva), na Malom Kalemegdanu počinje konferencija za medije na kojoj će biti promovisan Svetislav Pešić, a na kojoj bi moglo da bude promovisano i jedno, ili čak dva pojačanja. Boris se nalazi na licu mesta, i ako se tako nešto desi, bićete u najkraćem roku obavešteni.

Повезане вести

34 comments

Leave a Comment