Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Митровић: Остаје нам да још мало уживамо у победи

    Изванредну партију против Панатинаикоса пружио је и Лука Митровић. Звездин капитен је забележио 11 поена уз осам скокова и шест асистенција и на најбољи могући начин најавио повратак у форму пред најважније мечеве у сезони.

zz10653576_922135944513969_3941934262452984153_n

Панатинаикосу је ово био резултатски важан меч, док је наша жеља била да победом ставимо тачку на одличну евролигашку сезону. Желели смо да се одужимо публици која је и ове сезоне била наш највећи адут, а ако се не варам и ове сезоне смо најгледанија екипа у Евролиги. Хвала свима који су били и помогли нам да остваримо велику победу – рекао је Митровић који је потом додао:

Успели смо после Макабија да победимо још једног вишеструког првака Европе. Веома је важно да смо заостатак од осам поена у последњој четвртини успели да претворимо у победу – истакао је капитен црвено-белих који је потом скромно причао о свом учинку:

Драго ми је да сам добро одреаговао у ситуацијама које су мени одговарале. Није важно ко је како одиграо, важно је да смо победили и да нам победа даје на самопоуздању пре почетка полуфинала плеј-офа АБА лиге. Остаје нам да још мало уживамо у победи, а онда да кренемо да се спремамо за меч са Партизаном – истакао је капитен Митровић.

Повезане вести

Leave a Comment