Moja Crvena Zvezda
Архива

Fudbalerke remizirale sa Spartakom

Remijem sa prošlogodišnjim šampionkama ekipom Spartaka iz Subotice (1:1), naš ženski fudbalski klub pokazao je da može ravnopravno da se nosi sa svim favoritima za titulu.

– Utakmica je bila veoma dobre, tvrda, sa mnogo prekida. I mi i oni smo igrali napadački i na pobedu. Posle ranog vođstva, već u petom minutu golom Jovane Damnjanović imali smo dve izrazite prilike koje nismo iskoristili. Nakon toga igra je bila ravnopravna, šanse su se ređale pred oba gola, i nerešen rezultat kada se sve sabere je možda i najpravedniji ishod meča – prvi su utisci posle derbija drugog kola trenera naših devojaka Darka Stojanovića.

Kako sezona bude odmicala, naš strateg očekuje da njegove igračice budu sve uigranije, očekuju se i još neka pojačanja, tako da hrabro najavljene šampionske ambicije polako postaju realnost.

– Bili smo u malom grču, jer nas je gledalo dosta navijača, čak je i predsednik Vladan Lukić bio na tribinama, što je svima nama bio dodatni motiv da odigramo još bolje. Šteta što smo primili gol pred sam kraj, mislim da je bio osamdeset peti minut, ali generalno zadovoljan sam prikazanim.

Sledeću utakmicu crveno – bele igraju tridesetog Avgusta protiv ekipe „Sloge“ iz Zemuna, jer od ponedeljka sledi okupljanje reprezentacije u Staroj Pazovi, a naš tim u najboljoj selekciji imaće čak deset predstavnica.

Crvena zvezda:
Petković, Živanović, Teodosijević, PavloviĆ, Bobić, Popov, Damnjanović, Erac, Pešić,  Đorđević i Dobrosavljević.

Повезане вести

12 comments

Leave a Comment