Moja Crvena Zvezda
Архива

Bobić i Damnjanović posle Spartaka

Posle današnjeg nerešenog rezultata u redovima našeg ženskog fudbalskog kluba vlada zadovoljstvo. Ekskluzivno za naš sajt, svoj komentar utakmice su dale Ivana Bobić i Jovana Damnjanović.

“Bilo je dobro, borbeno sa obe strane, svi smo želeli pobedu. Bilo je jako vruće pa je bilo mnogo teško  za igru, ali smo to prebrodili. Nije bilo mesta za umor. Zadovoljne smo ostavrenim rezultatom, s obzirom da smo igrale protiv učesnika lige šampiona, koji je imao velikog uspeha u tom takmičenju“, rekla je Ivana Bobić za naš sajt.

Jovana Damnjanović

Jovana Damnjanović kaže da je utakmica bila dosta tvrda sa dosta dobrih šansi na obe strane. “Prvo poluvreme je pripalo nama u svakom smislu, dok je Spartak u drugom poluvremenu bio bolji. Nerešeno je bilo najrealniji rezultat. Verujem da bi smo pobedili da smo bili kompletni i da su nas zaobišle povrede“, dodala je Jovana koja je morala da napusti igru sredinom drugog poluvremena, s obzirom da je celu prošlu nedelju provela na terapiji zbog isteguća zadnje lože. “Usled napora, zbog nedostatka treninga, počeli da me hvataju grčevi, pa sam morala da budem zamenjena.“

Sledeću utakmicu crveno – bele igraju 30. avgusta protiv ekipe „Sloge“ iz Zemuna, jer od ponedeljka sledi okupljanje reprezentacije u Staroj Pazovi, a naš tim će u najboljoj selekciji imaće čak deset predstavnica.

Повезане вести

7 comments

Leave a Comment