Moja Crvena Zvezda
Архива

Radivojević: „Pešić najveće pojačanje“

Vuk Radivojević
Vuk Radivojević

Dolazak Svetislava Pešića na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde Beograd izazvao je opšte oduševljenje među pristalicama crveno-belih. Ova vest veoma je obradovala i sve igrače koji vredno rade na pripremama na Zlatiboru. Utiske je preneo kapiten Vuk Radivojević:

-Dolaskom Pešića dobili smo ubedljivo najjače pojačanje. O njemu ne treba trošiti reči, jer se radi o jednom od najboljih trenera svih vremena. Do sada nisam imao prilike da sarađujem sa njim, ali mi se sada ukazala ta prilika i moram da kažem da je za mene to velika čast i zadovoljstvo – kaže Radivojević i dodaje:

-Svi moji saigrači su takođe presrećni što će imati priliku da rade sa Pešićem. Znate, reč je o mladim momcima i nihova reakcija je očekivana. Jer, i oni su svesni da će sa kvalitetnim trenerom kao što je Pešić sigurno napredovati.

Svetislav Pešić pripremama ekipe na Zlatiboru priključiće se u ponedeljak. Radivojević ističe da je ozvaničenje saradnje sa Pešićem dodatno podigao moral cele ekipe:

-Radimo zaista naporno. Svi momci se mnogo trude, daju sve od sebe. Znamo da samo tako možemo da dođemo do uspeha. Najvažnije je da nema povreda, da smo svi u punom trenažnom procesu i da uspešno sprovodimo zacrtan plan rada – zaključio je Radivojević.

Повезане вести

12 comments

Leave a Comment