Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Морамо да се консолидујемо

Кошаркаши Црвене звезде Телеком успешно су наставили такмичење у Суперлиги Србије. Изабраници Дејана Радоњића уписали су и тринаесту узастопну победу савладавши новосадску Војводину резултатом 91:82 у правој нападачкој утакмици у београдској дворани Пионир.

Утиске после меча изнео је млади Немања Дангубић, који је у овом сусрету остварио двоцифрени кошгетерски учинак уписавши десет поена:

Честитам играчима Војводине на одличној утакмици. Ми смо одрадили доста коректних ствари, у наредном периоду треба да се припремимо за дерби и плеј-оф у који желимо што боље да уђемо – кратко је прокоментарисао крилни кошаркаш.

Тренер црвено-белих такође је изразио задовољство због новог тријумфа својих пулена, али и забринутост због незавидне ситуације здравственог билтена:

Освојили смо нове бодове и имамо још меч против Партизана за крај регуларног дела сезоне. После оволико одиграних мечева, тренинга и путовања, у овом тренутку, пред сам улазак у завршницу домаћег такмичења, мало забрињава ситуација око играча који нису најспремнији за мечеве. Вечерас је капитен Митровић морао да паузира, а имали смо и још неке играче који су ровити. Потребно је да се у што краћем периоду консолидујемо и здравствено спремни уђемо у следећи дуел, а оно што је најважније јесте да будемо спремни за почетак плеј-офа који је практично ту испред нас. Војводина је одиграла одличан меч и честитам им на томе, као и на успешној сезони – завршио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment