Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Продато 1200 сезонских улазница, претпродаја траје још десет дана

Још само 10 дана остало је до завршетка претпродаје годишњих карата КК Црвена звезда за сезону 2015/2016. Од 1. јуна, односно дана када је по први пут на овим просторима један спортски колектив омогућио претпродају сезонских улазница, купљено је чак 1200 годишњих карата.

Овако добар одзив не чуди с обзиром да је претпродаја омогућила бројне погодности међу којима је свакако најзначајнији попуст до 20 одсто у односу на цене које ће важити током редовне продаје која ће стартовати у септембру (комлпетан ценoвник сезонских карата можете пронаћи ОВДЕ). Црвена звезда већ другу годину за редом омогућује олакшице приликом куповине сезонских улазница па тако сви власници кредитних картица Комерцијалне банке и Банке Интеза претплатне карте могу купити на три или шест месечних рата без камате. Устаљена пракса је и да се за власнике годишњих карата из претходне сезоне обезбеђује додатни попуст по чему је КК Црвена звезда такође јединствена.

Оно што је новина је могућност куповине сезонских улазница путем интернета (сезонске улазнице можете купити ОВДЕ) што је свакако велика олакшица за све Звездине навијаче из унутрашњости или оне који из било ког разлога нису у могућности да посете продајна места на Малом Калемегдану (радним данима од 10 до 20, суботом од 10 до 18) и у ТЦ Ушће (сваким даном од 10 до 22 сата).

Још једном истичемо да ће сви власници годишњих карата за сезону 2015/2016 ускоро добити и чланске карте КК Црвена звезда којима ће остваривати сва права и обавезе прописане Статутом клуба. Међутим, то неће бити само чланска карта већ и лојалти картица уз коју ће сви власници моћи да остварују бројне попусте у куповини робе широке потрошње. То ће обезбедити и финансијску добит клубу па ће се употребом тих картица додатно помагати КК Црвена звезда.

Подсећамо да ће Црвена звезда Телеком у сезони 2015/2016 своје утакмице у Евролиги играти у Пиониру па ће самим тим знатно мањи број дневних улазница бити у оптицају. Колико је потражња за картама владала прошле сезоне најбоље сведочи податак да је Црвена звезда Телеком била клуб а највећом посетом на својим утакмицама од свих тимова који су играли у Евролиги. Зато Вас позивамо да на време резервишете своје место за све утакмице које Звездини кошаркаши буду играли као домаћини, а посебно наглашавамо да се куповином карата на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски помаже клубу да и даље бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment