Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске улазнице још само данас у претпродаји

Сезонске улазнице још само овог викенда могу се купити са попустом до 20 одсто на пословници Евентима у ТЦ Ушће од 10 до 22 сата (комплетан ценовник можете погледати ОВДЕ), а са поносом истичемо да је до сада продато укупно 2031 сезонска улазница.

Још једном подсећамо да је за власнике сезонских карата из прошле сезоне обезбеђен додатни попуст од 900 динара, а да је за све оне који поседују кредитне картице Комерцијалне банке и Банке Интеза омогућена куповина на три или шест рата без камата. Од ове године куповина сезонских карата омогућена је и путем интернета коју можете извршити једноставним кликом ОВДЕ.

Треба истаћи да ће сви власници сезонских улазница бесплатно добити и Звездаш чланске карте које ће уједно бити и лојалти картице које ће обезбедити бројне бенефите (додатне информације о Звездаш чланским каратама можете пронаћи ОВДЕ). Такође, треба истаћи да ће годишња чланарина у КК Црвена звезда износити од 300 до 900 динара што ће бити још један вид уштеде.

Посебно наглашавамо да се куповином сезонских улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи клубу да и даље бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment