Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Преминуо Горан Гогић!

Велика, несхватљива трагедија! Из Кине нам је стигла вест да је бивши фудбалер Црвене звезде, Горан Гогић, изненада преминуо у 29.години!

Како јављају кинески медији, Горан Гогић је изгубио свест после тренинга у аутобусу, а затим је превезен у болницу, где је преминуо према информацијама у 22.25h по кинеском, 14.25 поа нашем времену. Кинески медији наводе да је Гогић после тренинга изгледао насмејао и да ништа није наговештавало на велику трагедију.

Горан Гогић је рођен 24.априла 1986.године у Врбасу. Део омладинске школе је провео у црвеној звезди, а наступао је у Јединству са Уба, Чукаричком, Напретку из Крушевца, Јавору, Јагодини, са којом је освојио Куп Србије, док је последњег дана прелазног рока 2013.године потписао за Црвену звезду. Члан је шампионске генерације која је после 7 година вратила титулу на Маракану, а одиграо је 27 утакмица за црвено-беле и постигао један гол (у победи против ужичке Слободе, 5:1). Зимус је заједно са Ђорђем Ракићем прешао из Црвене звезде у редове кинеског друголигаша Ћингдао Аиниу, за који је одиграо 15 утакмица и постигао један гол.

Искрено саучешће породици и пријатељима. Почивај у миру, Горане!

Повезане вести

3 comments

rene artoa јул 3, 2015 at 20:27

Tragedija, vecna ti slava! Saucesce porodici.

Reply
mm јул 3, 2015 at 19:23

Vecna ti slava! Ovo je nemoguce

Reply
Pera јул 3, 2015 at 18:38

Au, tragedija. Saučešće porodici iskreno.

Reply

Leave a Comment