Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипремеТрансфери

Настић: „Диван је осећај постати део Звезде!“

Ангажовањем још једног центра, 22-годишњег Стефана Настића, Црвена звезда Телеком наставила је са комплетирањем тима за наредну сезону. Бивши студент Универзитета Стенфорд потписао је трогодишњи уговор и додатно је појачао Звездин бедем у рекету.

Настић ће се тренинзима црвено-белих прикључити 17. августа, а до тада ће вредно тренирати у Торонту.

– Диван је осећај постати део једног таквог клуба као што је Црвена звезда. Веома сам захвалан што ћу бити у прилици да играм за Звезду, јер ће ће ми то сигурно омогућити да значајно напредујем – почиње причу Стефан Настић у паузи између два двочасовна тренинга у сали и у теретани које спроводи у Канади.

Београд и Црвену звезда су без сваке сумње тренутно најбоље место за мене и наставак моје каријере. И то из више разлога. Пре свега због нивоа такмичења у којима ће Звезда учествовати следеће сезоне. Такође, то је клуб веома богате традиције и са феноменалним навијачима. Уједно ћу бити у прилици и да се поново повежем са својим коренима и све то ми је значајно помогло да донесем коначну одлуку где ћу наставити каријеру.

О својим амбицијама у Црвеној звезди Телеком Настић каже:

– Желим да напредујем сваког дана и да помогнем мом новом тиму да достигне свој пун потенцијал – јасан је био Настић.

Снажни центар је на Универзитету Стенфорд дипломирао психологију, а има и мастер из комуникација. На терену је у минулој сезони пружао одличне партије уз просечан учинак од 13,4 поена и 6,5 скокова по мечу.

– Искуство које сам стекао на колеџу је било изванредно, јер ми у значајној мери помогло да сазрим на терену, али и ван њега. То не бих мењао ни за шта на свету.

Настић је слободно време током лета провео у Торонту одмарајући се и релаксирајући се уз породицу и најближе пријатеље, а о искуствима са летње НБА лиге каже:

– Било је фантастично током мог боравка у Јути и у Лас Вегасу. Научио сам заиста много тога играјући за Голден Стејт и Сан Антонио – рекао је Настић и на крају упутио кратку поруку Звездиним навијачима:

– Једва чекам да им се представим на најбољи могући начин. Јако сам узбуђен што ћу обући црвено-бели дрес. Напред Звезда – закључио је уз осмех Настић.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

dejo авг 13, 2015 at 14:19

Dobro nam dosao u nas KK Crvena Zvezda Nasticu pa da sa tobom nas KK Crvena Zvezda osvoji sto vise trofeja u nastupajucoj sezoni

Reply

Leave a Comment