Moja Crvena Zvezda
Архива

Nastavljena dominacija mlađih kategorija FK Crvena zvezda

Veljko Simić strelac četiri pogotka za kadetsku ekipu

I u mečevima 3 . kola mlađih kategorija, nastavljena je dominacija mladih fudbalera Crvene zvezde. I omladinci, i kadeti, i pioniri našeg kluba zabeležili su ubedljive pobede.

Omladinci:

Crvena zvezda : Borac Čačak  3:0 (2:0)

Omladinci FK Crvena zveda, koje sa klupe predvodi trener Nikola Radmanović, bez većih problema savladali su vršnjake iz Čačka. Golove za našu ekipu postigli su Dejan Zarubica u 16. minutu, na 2:0 povisio je kapiten Vukan Savićević u 30. da bi konačnih 3:0 postavio odbrambeni igrač Miroslav Simić u 49. minutu susreta. Nakon ovog susreta, naši omladinci dele lidersku poziciju sa ekipama Vojvodine i Rada, s`tim što crveno-beli imaju meč manje odigran (protiv OFK Beograda u 1. kolu).

Crvena zvezda: Pavlović, Lazić, Medić, Popadić, Golubović, Simić, Zarubica, Stepanović (Ahčin), Mihajlović (Čikić), Savićević, Ožegović (Mitrović).

Kadeti:

Crvena zvezda : Loznica  6:2 (5:0)

Puleni Ivice Momčilovića ubedljivo su u 3. kolu savladali vršnjake iz Loznice. Meč je obeležio fantastični Veljko Simić sa četiri postignuta pogotka i to u 8`, 24`, 44` i 45`. Još dva pogotka u mreži Lozničana delo su Stamatovića u 31. i 62. minutu susreta. Golove za goste iz Loznice postigli su Dimitrić i Protić. Posle tri odigrana kola, kadeti Crvene zvezde su lideri sa maksimalnih 9 osvojenih bodova ispred Partizana sa 7 i OFK Beograda sa 6.

Crvena zvezda: Šuljagić, Đorđev, Jakšić, Ungar (S. Jovanović), Sakić, Milutinović (Biščević), B. Jovanović, Simić, Brkić, Stamatović (Milanović), Maksimović (Stojković), Karaklajić (Tišma).

Pioniri:

Crvena zvezda : Loznica  3:0 (1:0)

Uspesima naših mlađih kategorija, pridružili su se i pioniri. Igrači trenera Bratislava Živkovića savladali su, kao i kadeti,  vršnjake iz Loznice. Golom Borisa Duronjića (39`), crveno-beli su u finišu prvog poluvremena poveli sa 1:0, da bi rezervista Lazar Đurović u nastravku igre sa dva pogotka (50` i 79`) postavio konačan rezultat. I pioniri našeg kluba drže lidersku poziciju u svojoj kategoriji sa maksimalnih 9 osvojenih bodova ispred Partizana, Rada, Čukaričkog, Loznice, Borca iz Čačka i Savacijum koji imaju po 6.

Crvena zvezda: Ivković, Mijajilović, Tošić, Jovanović, Stojanović, Tufegdžić (Novaković), Rangelov (Aljetić), Bjeličić (Moskovljević), Nović (Đurić), Stupić (Marinković), Duronjić (Đurović)

Повезане вести

14 comments

Leave a Comment