Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Парафира ли данас Срнић?

Slavoljub Srnić

Данас је дан одлуке за Славољуба Срнића. Чекало се прође викенд и да се види да ли ће Чукаричком стићи нека примамљива понуда из иностранства за понајбољег фудбалера.

Ипак, како се сазнаје такве понуде, бар до синоћ, није било, те би Славољуб данас требало да потпише уговор са својим матичним клубом, вероватно на три године. Како „Блиц“ пише он би требало у 12 сати да се појави на Маракани са менаџером и договори своје услове.

Чукаричком ће припасти 300.000 евра обештећења и чак 40% зараде од наредног трансфера, а Звезда ће добити можда и капитално појачање у походу ка титули.

А да ли ће Звезда уз Славољуба довести и голмана, остаје отворено питање. Како је јуче бранио Кахриман, питање је да ли је тако нешто уопште потребно.

Повезане вести

2 comments

DEX-66 авг 31, 2015 at 13:08

300.000 + 40%…pa morali smo braco da propadnemo sa ovakvom pljackom…pa mi treba da ga prodamo za 1milion da bi bili na nuli…pa nemozemo da ga prodamo ni za ovih 300 a kamoli procenat..jos ce da platimo kad bude odlazio..tragedija sta prave od kluba

Reply
dusan авг 31, 2015 at 17:08

ako ga prodamo za 500 k onda smo na nuli. sve preko toga je nekakav car. ali gde si se bas za njega uhvatio, pa mi smo se nadovodili igraca od kojih smo bili u cistom minusu. srnic nije kriv sto je oteran na pravdi boga. ja bih voleo da se vrati

Reply

Leave a Comment