Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Делије из Зворника: Нисмо умешани у предизборне игре

Делије Република Српска

Након што се повела полемика о изненадном учлањењу око 250 симпатизера из Зворника у ФК Црвена звезда, огласили су се и навијачи из тог места.

Представници иницијативног одбора клуба навијача Црвене звезде из Зворника су за Спортски Журнал рекли да су ту акцију покренули у циљу оснивања клуба навијача у њиховом граду.

Наш мотив нису биле никакве предизборне игре, већ организовање Клуба навијача Црвене Звезде преко којег би навијачи и симпатизери имали лакши и бржи контакт са вољеним клубом. Ова идеја о оснивању удружења провлачила се неколико година, али су услови створени тек овог лета, када је неколико зворничких привредника обећало помоћ приликом регистрације и изнајмљивања просторија. Након тих обећања ступили смо у контакт са Маркетинг службом Црвене Звезде , те од њих тражили одобрење запровођење акције масовног учлањења у наш клуб. Велики број наших суграђана се одазвао акцији и платио 1000 динара за учлањење, након чега је неколико чланова Иницијативног одбора однело приступнице и новац у клуб. Није нам јасно одакле онакве информације на порталима и у новинама , те зашто се неко од тих новинара није распитао у Маркетингу клуба о чему се ту заправо ради – објаснили су из Зворника.

Посебно су се освнрули на приче о предизборним малверзацијама.

Нисмо део никакве предизборне игре, нити смо то некада били, а то ћемо и показати за двадесетак дана када организујемо једно од најбројнијих навијачких удружења у Републици Српској и када ћемо у госте позвати званичну делегацију највећег српског клуба – закључиле су Делије из Зворника.

Повезане вести

Leave a Comment