Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Веред: „Даћу гол и Партизану!“

Израелац Идан Веред почео је да пружа боље партије у последње време. У утакмицама против Младости и Крке био је стрелац, а на питање новинара „Журнала“ да ли може да настави са серијом и на дербију, самоуверено је рекао:

„Наравно! У сваку утакмицу улазим са жељом да одиграм добро и дам гол. Битније је како ће тимски да се делује, најважније је да победимо. Нека се упише у листу стрелаца и неко од мојих другара, немам ништа против“ каже Веред за „Журнал“.

Веред каже да је чуо пуно о „вечитом дербију“.

„Много знам о вечитом дербију у Србији. Већ кад сма првог дана дошао у Звезду рекли су ми да је то најважнија утакмица у сезони. Гледао сам на интернету пследњих неколико мечева са Партизаном, атмосфера је сјајна и јасно ми је колико је навијачима стало да се победи. Зато ћемо учинити све да их усрећимо. Фудбал није индивидуални спорт, само ако играмо сложно можемо да остваримо циљ у овако важном дуелу.“

Веред је стигао и да поприча са новајлијом у кошаркашком клубу, Галом Мекелом.

„Причао сам са Мекелом када сма чуо да долази у Црвену звезду, рекао сам му да је Београд сјајан град. Знам да се прави јака екипа и биће ми задовољство да гледам утакмице у Евролиги“ закључио је Идан.

Повезане вести

2 comments

dejo сеп 7, 2015 at 13:51 Reply
DEX-66 сеп 7, 2015 at 09:55

samo daj g.lodarima gol da pobedimo i ne moras vise ni jedan…

Reply

Leave a Comment