Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шекуларац: „Терзић се супротставља где не би требало“

Актуелну ситуацију око председничких избора коментарисао је Драгослав Шекуларац, легенда клуба.

„Нисам у току, знам колико прочитам у новинама. Звезди је потребан паметан човек, дошло време да се изабере прави за спас клуба“ рекао је Шеки за „Спортски Журнал“.

Што се генералног директора Звездана Терзића тиче, Шеки је имао интересантну изјаву.

„Терзић лепо изгледа, али се супротставља где не би требало. У тренуцима беспарице излази да даје по 1.000 евра играчима, сувише је то провокативно. Не знам да ли је био бек као играч, али много дува лопту, нека је спусти мало на земљу. Не можеш да иритираш кад ниси дугогодишњи члана Звезде“ подвлачи Шекуларац који додаје да је редовно на стадиону. 

„Редовно сам на стадиону. Увртео сам у главу и шалим се са пријатељима да доносим срећу Звезду. Изгледа да се противник уплаши кад је Шеки ту.“

 

Повезане вести

2 comments

dejo сеп 23, 2015 at 21:13

Legenda nase Crvene Zvezde treba uvek da se postuje ,svaku rec koju je rekao Seki ja podrzavam jer Seki treba da vodi veterane nase Crvene Zvezde i da se vrati tu jer zasluzuje da bude u nasoj Crvenoj Zvezdi druga Zvezdina Zvezda Seki

Reply
Misirac 1991 сеп 23, 2015 at 09:34

Vidi, sad se oglasio i Mozzart Men, idi u kladionicu, stavi kačket i sedi tamo, plaćaju te za to, bolje nego da pričaš gluposti !

Reply

Leave a Comment