Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Цирбес: „Желимо да освојимо све трофеје!“

Црвена звезда ће на почетку сезоне бити лишена услуга центра Маика Цирбеса. Он је за „Мондо“ истакао да је Звезда променила тим али да жели опет све трофеје.

„Ове године је тим битно другачији. Довели смо доста различитих играча, али као што је тренер већ пуно пута поновио, желимо да освојимо све трофеје“ истакао је Цирбес и пркоментарисао саиграча под кошем, Скорацнитиса.

„Скорцанитисова игра се углавном базира на физичкој снази, са пуно контакта и свакако ће бити огромно појачање. У односу на Бобија Марјановића тотално је другачији тип центра“.

Маик је објаснио да је његова одлука била да остане на Малом Калемегдану и ове сезоне.

„Знам да су многи причали о томе, али одабрао сам да останем у Звезди и наставим да радим са тренером Радоњићем и саиграчима“.

Повезане вести

1 comment

pera сеп 23, 2015 at 19:42

Cirba je ukapirao pored koga se postaje jedan od majboljih centara Evrope. Dugačak je niz centara koji su radili sa Radonjom i napredovali u karijeri. Nadam se da je i Nastić u istoj poziciji i da za sezonu dve postaje oslonac reprezentacije. Zaslužio je ovaj inteligentan momak to mislim da bi to bila najveća nagrada njegovim roditeljima u životu i ponos.

Reply

Leave a Comment