Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Незапамћено интересовање за потписе играча

Ко се данас, случајно, око 14 часова задесио у близини стадиона „Рајко Митић“, помислио би да Црвена звезда треба да одигра фудбалску утакмицу.

Додуше, ретко ко се данас у близини стадиона нашао случајно. Навијачи Црвене звезде знали су да ће домаћини у Ред Стар шопу бити фудбалери, Луис Ибањез и Хуго Вијеира, те су у великом броју похрлили ка Звездиној продавници.

Број људи је помало затекао и организаторе ове акције. Школарци, студенти и родитељи за децом, окупили су се у великом броју како би дочекали Звездине фудбалере, али и добили бесплатну тимску фотографију. Луис и Хуго су стрпљиво потписивали фотографије, а редови су били огромни. Наравно, блицеви су „севали“, а све је забележила и наша камера.

– Ово је јако битно за клуб, да оволико навијача долази на оваква дешавања. Радо смо се одазвали, и уживали смо – рекао је насмејани Ибањез.

Потписана фотографија уједно представља и ваучер за 50% попуста на мајице у Ред Стар шопу, па су посетиоци искористили прилику и да стадион напусте богатији за неки од Звездиних артикала. Ко није искористио погодност коју му пружа потписана фотографија, то може урадити до 19 часова.

На крају, послужићемо се познатом реченицом да слика говори више од речи. Уживајте у фотогалерији.

Повезане вести

Leave a Comment