Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Миленковић: Награда је велики подстрек за даљи рад

Женска сениорска екипа Црвене звезде у својим редовима има најбољу јуниорску примачицу сервиса на свету!

Иако су на крају Светског првенства у Порторику одбојкашице Србије заузеле пето место, квалитет и таленат Бојане Миленковић засенио је примачице сервиса из најбољих тимова на највећој светској смотри за јуниорке.

Након награде за најбољег примача на Европском првенству за јуниорке које је одржано прошле године, када је Србија освојила злато, наша Бојана Миленковић је добила и светско признање.

Направила сам један велики помак у односу на прошлу годину. Од најбољег примача на Европском првенству, дошла сам до најбоље на Светском првенству. Искрено, нисам очекивала ову награду. Поред толико девојака из Бразила, Доминикане, ми освојиле пето место, а ја да добијем награду за најбољег примача… Стварно нисам очекивала. Али када ми је Маријана то саопштила прорадиле су емоције. Обузела ме је велика срећа, неописив осећај. Награда је свакако велики подстрек за даљи рад и напредак. Сигурно је да за овај успех нисам заслужна само ја, већ цео тим – рекла је узданица Звездиних дама.

Нова сезона ускоро почиње, а црвено-беле желе да поправе утисак из прошле када нису оствариле резултате које су очекивале.

Прошле сезоне се нисмо прославиле. Наравно да то нисмо желеле. Имале смо више циљеве. Морамо да кренемо обзиљно од самог почетка сезоне, у сваку утакмицу, без обзира ко се налази са друге стране мреже. Желимо на леп начин да почнемо сезону, па тако да је и завршимо – истакла је Миленковићева.

Бојана је скоро цело лето провела на припремама и такмичењима на којима је учествовала јуниорска репрезентација Србије, а од пре пар дана се прикључила тренинзима Црвене звезде.

Скоро сам се прикључила тренинзима. Још увек се екипа уиграва. Стручни штаб ради на томе да што боље будемо припремљене за почетак сезоне. Надам се да ће све испасти како би требало – закључила је најбоља примачица сервиса на Светском првенству за јуниорке.

Повезане вести

Leave a Comment