Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Човић најавио: „Стижу два појачања у наредних седам дана!“

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић најавио је долазак двојице кошаркаша у наредних седам дана. Звезда ће по свему судећи тражити тројку и четворку, а преговори су у току.

„Клуб се финансијски стабилизовао. Направили смо потребан буџет за сезону, а највише новца је стигло од продаје Николе Калинића у Фенербахче, цифта је милион евра. Такође, одређени новац нам је уплаћен од Сан Антонија за прелазак Бобана Марјановића и ми смо му захвални на томе. Амбиције су нам да поновимо прошлу сезону, освојимо три домаћа трофеја и у Евролиги да стигнемо до Топ 16 фазе. У наредном периоду ћемо покушати да ангажујемо још два појачања. Надамо се да ћемо посао завршити до меча са Стразбуром 15. октобра“ изјавио је Човић за РТС.

Повезане вести

4 comments

markodelija окт 8, 2015 at 18:36

Covke verujem u tebe… a vi strucnjaci sto komentarisete,dodjite pa vi vodite Zvezdu. samo nesto kukate,a ne vidite sta je Covic i ostala uprava uradila za 3-4 god.

Reply
Zvezdas окт 8, 2015 at 15:49

Realno tesko je sve postici i svima udovoljiti,realno Zvezda je sada ozbiljan klub koji konstantno igra evroligu i ima dobar budzet za ove prostore,nije to vise tim od pre 5,6 godina kad si mogao dati sansu mnogima,mnogo je tad bilo lakse doci prvog tima nego sada,slazem se ja da treba dati sansu recimo i Rebicu,Tejicu,Guduricu,Simanicu,Davidovcu,Apicu… ali jako je tesko dati im pravu sansu i da odmah dodje rezultat,pogotovo sto se tice evrolige,svi hoce plasman u top 16,a za to ti treba pravi kvalitetan,iskusan tim koji moze to da iznese,s druge strane ako Radonjic nece da im ukaze neku vecu sansu od par minuta po utakmici u aba ligi,u evroligi mozda ne dobiju ni minut,onda je bolje da ih daju u neki klub iz aba lige na pozajmicu,npr. Mzt,Igokea,Mega sta ja znam kao recimo Aranitovica,bolje je tako nego da presede sezonu kao prosle godine Kaplanovic,Cvorovic,nista ne urade i posle da odu,bolje da odu negde gde ce da napreduju pa da onda lupam ako dogodine odu npr. Jovic,Mitrovic,Dangubic ne dovoditi nikog nego recimo da Rebic,Tejic i Guduric dobiju pravu sansu umesto njih,zamene dovoditi samo umesto stranaca koji odu,a umesto domacih stavljati nase klince,tako bi ja uradio,a sto se ova dva pojacanja tice,cini mi se da je najrealnije da 4-ka bude Erceg,domaci,iskusan igrac koji ima kvalitet,pritom je slobodan,ne isplati se cekati stranca,a sto se tice pozicije 2 ili 3 posto ne znam gde traze igraca tu po meni fali Zvezdi igrac profila Dzenkinsa,dakle igrac koji zna da sutne,a zna i da vodi dobro loptu,ima brzinu,e sad verovatno ce to biti neki stranac,jer trenutno nema nekog dostupnog domaceg igraca na toj poziciji koji bi predstavljao pojacanje.

Reply
DEX-66 окт 8, 2015 at 14:09

los odradjen prelazni rok..nama treba cela petorka a ne 2 pojacanja jel sa ovom ekipom mi smo kanta u evro ligi

Reply
Pera окт 8, 2015 at 14:50

Prijatelju ja sam tebe čini mi se već jednom posavetovao da rešiš brate kesu i odradiš prelazni rok i osvojiš Evro ligu ako ti je baš ćef. Po meni neki od dovedenih pojačanja se nisu snašli ali je razlog tome prekratak period adaptacije na stil igre i prečeste povrede. Moje je mišljenje da dovodjenjem ta dva igrača nećemo dobiti traženi kvalitet. Dobićemo samo opravdanje da smo sve pokušali da unapredimo igru a izgubićemo klince koji će bespovratno otići od nas. Mene interesuje konstantan klub i konstantno stvaranje igrača da ne dodjemo u situaciju grobara koji propadaju sigurno jer nemaju svoje igrače a nemaju ni šta kupiti za sitne pare na tržištu. I još nešto da li smo mi doveli dosadašnja pojačanja koja prave razliku na terenu ja to nisam video od nijednog od njih ali se zato od naših igrača traži da sednu na klupu jer ćemo dovesti još dva igrača koji moraju da igraju. Pogrešno po meni pa makar ne napravili ništa u Evro ligi jer mi najbitniji meč u toj ligi sa Strazburom dočekujemo sa nehomogenim timom a znamo da smo uspeh prošle godine upravo napravili sa igračima koji su bili tu par godina i sa jednim pravim pojačanjem Wilijamsom. Po meni fali krilo jer ne igramo nikakvu tranziciju i možda je najveća greška što s Jakom nismo revidirali ugovor na makar još dve sezone. Tamo gde smo bili najjači sad smo postali egal sa protivnicima. Marko Simonović nije rešenje ali odreći se najverovatnije Gudurića i Simanića a možda i Tejića izvinite prijatelji to nije humano. Ili možda neko od pojačanja nije zadovoljio stručni štab. Rizikujem pljuvanje ko zna koji put. Dakle izvolite gospodo.

Reply

Leave a Comment