Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисткиње убедљиве у дербију против Сенте

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су Сенту у Београду резултатом 22:7 (7:0, 6:2, 3:4, 6:1) у 2. колу Купа Србије, који се ове године игра по лигашком формату.

Екипа Милоша Брадића од старта је гошћама ставила до знања да на Ташмајдану немају шта да траже. Фуриозном и ефикасном игром двоструки узастопни освајач дупле круне је повео са 7:0 након прве деонице, да би до полувремена стигао до великих 13:2 и отклонио све дилеме око победника.

Сента је успела да поправи утисак у наставку и добије трећи период игре резултатом 4:3, да би се шампионке уозбиљиле у последњој четвртини, који су решиле у своју корист резултатом 6:1 и на крају славиле врло убедљиву победу против највећег ривала из претходне две сезоне.

Најефикасније на утакмици биле су Јована Дујовић и Лара Лука са по пет голова. Пратиле су их Драгана Ивковић са четири и Теодора Рудић са три поготка. У екипи Сенте најефикаснија је била Кристина Кинчеш која се три пута уписала у стрелце.

Црвена звезда – Сента Јордо 22:7 (7:0, 6:2, 3:4, 6:1)

Базен: Ташмајдан. Гледалаца: 100. Судије: Срећковић и Милетић. Искључења: Црвена звезда 3, Сента Јордо 3.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 2, Ћоровић, Дујовић 5, Лука 5, Рудић 3, Дамњановић 2, Ивковић 4, Јаковљевић, Вујовић. Тренер: Милош Брадић.

Сента Јордо: Јухас, Бурањ, Ленђел, К. Молнар, Кинчеш 3, Момиров, Тот 2, Патаки 2. Тренер: Ласло Тот.

Звезда држи прво место на табели са максималним учинком у прва два кола, а већ сутра од 17 часова шампионке Србије играју против екипе Таша 2000 у још једном дербију нашег женског ватерпола.

Повезане вести

Leave a Comment