Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Marakana tura

Marakana
Marakana

Ideja stvaranja programa „Marakana tura“ rođena je u želji da se što više približimo našim navijačima i simpatizerima. Kako bi živeli u duhu boja svog tima, razumljivo je da svi kojima je Crvena zvezda u srcu žele da vide sve što ide uz njihov klub.

Prijave za individualne posete i informacije na telefon: 011/414-09-09.

„Marakana tura “ obuhvata sledećih devet lokacija:

Restriktivni deo – Ulaz

Na takozvanoj zelenoj kapiji imate velike šanse da vas dočeka Sale, nezamenljivi radnik našeg kluba koji je već decenijama na našem najvećem stadionu i koji vam neće dozvoliti da tek tako ušetate u odaje najtrofejnijeg srpskog kluba.

Pomoćni tereni i svlačionice

Fudbalski klub trenutno raspolaže sa četiri pomoćna terena, po dva sa južne i severne tribine, s tim što se onaj sa veštačkom travom nalazi podno juga, gde uglavnom treniraju mlađe selekcije.

Tunel

Nikako vam ne možemo opisati rečima osećaj prolaska kroz tunel, mesto iz kojeg su na teren izlazili najbolji svetski igrači i treneri.

Teren i atletska staza

Ne možete a da ne osetite energiju koja tu postoji, gledajući tribine oko vas, makar i prazne, imate osećaj da ste osvojili čitav svet.

Zapadna tribina

Popularni „zapad“ već po svom imenu asocira na nešto fensi i snobovski, međutim to nije slučaj i na Marakani. Na ovoj strani sede uglavnom oni koji na stadion dolaze decenijama, pamte sve generacije od šezdesetih na ovamo i neretko se hvale da su sa istog mesta na kome i danas sede gledali finale Kupa Uefa, Real, Bajern, Barselonu, Milan i ostale velikane koji smo uzimali meru. …A ima i fensera.

Medija centar

Slobodno mogu reći da imamo najlepši i najfunkcionalniji medija centar u ovom delu Evrope, prostor veći od dvesta metara kvadratnih u kome se održavaju razgovori sa pripadnicima sedme sile, a ne retko i proslave u okviru našeg sportskog društva.

Muzej

Svakako najbitniji segment čitave akcije „Marakana tura“. Bezbroj trofeja, slika, minijatura, isečaka iz štampe i naravno pehar Lige Šampiona i Interkontinentalnog kupa, koji zauzimaju pijedestal.

Vip galerija i „Red Cafe“

Ova dva objekta su ustvari jedna celina, jer Red Cafe zauzima centralno mesto zapadne tribine i iz njega se levo i desno izlazi u Vip galeriju. Svedoci smo da Vip nije slučajni naziv, jer na svaku utakmicu koju igramo kod kuće dolazi sam krem javnog i društvenog života naše zemlje.

„Red Star Shop“

Ako se odlučite da nas posetite, posle obilaska svih lokacija, pravo mesto za vas je Red Star Shop, koji je u poslednje dve godine renoviran i sada liči na fan šopove najvećih evropskih klubova, kojima i mi pripadamo.

Повезане вести

1 comment

Alekandar сеп 8, 2011 at 13:18

Marakana renovacija ;))

Reply

Leave a Comment